Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyanyó miért hánytorgatja...

Nagyanyó miért hánytorgatja fel, hogy három gyereket felnevelt és gy sem megy neki ablakot pucolni? Akárhányszor dumcsizunk a mamussal telefonon, szegénykém állandóan ezt mondogatja nekem,unokaként. ( Felneveltek). Szerinte ez jogot ad?

Figyelt kérdés
Azt várja el mindenkitől,hogy senkinek ne legyen programja,hanem őket szolgáljuk amíg élünk, ha nem megyünk,vagy nemet mondunk,jön a lelki terror,és a hánykolódás a részéről. Miért gondolja azt,hogy amiért megszülte a 3 gyereket + felnevelte az unokáját akkor úgy ugráltathat mindenkit,ahogyan gondolja,és úgy beszélhet velük mint egy utolsó xar darabbal? Nem veszi észre,hogy ezért nem megy hozzá senki?
ma 12:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném annyival,hogy nyomós ok van rá,amiért nem megyek/gyünk. Anyámat 18 évesen elzavarták otthonról, a másik lányuk halott, a harmadik az etalon mert épp olyan gonosz mint ők,de nagy ívben tojik rájuk,és jól is teszi. Én személy szerint,nem mutatok hajlandóságot,hogy olyan sűrűn menjek,amikor anyámat mikor velem volt terhes nagyapám úgy vágta pofon,hogy átesett egy bokron+ engem is terrorizáltak. Szerintem így már érti mindenki,hogy nem jogos a követelőzése.
ma 13:27
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, láttam, hogy időközben írtad, hogy voltál neki segíteni. Nem tudom, akkor viszont vagy van egy adag "rosszindulat" nagymamádban, vagy egyszerűen csak benne van az, hogy mindig mindent csak ő tudhat jól (a szomszéd néni is ilyen volt, kb. soha senki nem tudott a kedvére tenni). Rosszabb esetben viszont ez a bogarasság, zsörtölődés, piszkálódás lehet akár egy kezdődő betegség jele is, ami odáig is eljuthat, hogy megvádol másokat dolgok eltüntetésével, ellopásával, a végén pedig teljesen demens lesz.
ma 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Évente egyszer nem fér bele neked?
ma 13:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem egyszer akarja,hogy menjek,hanem minden hétvégén,mikor szabad vagyok.
ma 13:36
 15/19 tothp ***** válasza:
0%

Jó, egyébként léteznek ilyen házsártos szülők, nagyszülők.

7-es : Nem tudom, milyen idősen ablakot pucolni. Én még csak fiatalon csináltam... :-)

ma 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjon magának takarítőnőt, vagy költözzön olyan házba, ahol nincs sok munka, alacsonyan vannak az ablakok!
ma 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Zavarja a koszos ablak és nem tudja megcsinálni. Ennyi. Ha te nem vállalod, javasold neki, hogy fizessen érte a környéken valakinek.
ma 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezzel értek egyet én is. Fizetett segítség kell, valaki kitakarítja neki pénzért.
ma 16:55
 19/19 Misery ***** válasza:
Azért látom jó gyik-es logika szerint egy olyan egyszerű kérdést, amelyben tisztán látszik, hogy a kérdezőnek van igaza is sikerül kiforgatni úgy, hogy az ő k anyját... ;)
ma 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!