Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért akartak a nagyszüleim...

Miért akartak a nagyszüleim megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Kis koromban 8-12 évesen is szerettem már a divatot, mindig sminkeltem picit, anyám vett nekem sminket. Meg a körmömet is mindig kifestette, szerettem a feltünő, rózsaszín, csillogós cuccokat mindig is. Amikor anyámék nyáron lepasszoltak mamámékhoz, mamám mindig levakarta a körmömről a lakkot( szó szerint, mert nem ismerték a lakklemosótxd) szidták anyámat, hogy lehet ezt megengedni. Meg azzal fenyegettek hogy a szép hátközépig érő sürü hajat levágatják fiusra. Mindig féltem ezért hozzájuk lemenni. Az öltözködésem is zavarta őket, mert nagyon élénk színekben öltöztem. Mennyire volt normális, hogy ezek zavarták a mamámat?

Meg nem engedték este azt a mesét megnézni amit én szoktam otthon, mindenre azt mondták nem szép mese, hogy engedheti anyám, hogy ezt nézzem? Meg állandóan soványnak mondtak, meg már 7-8 órakkor feküdni kellett az ágyban nekem . És mondták, hogy otthon se kéne állandóan estig a játszótéren lennem, meg csavarogni anyámmal. Közben csak normális sztem hogy 8 évesen kimentünk a játszóra. Mindenbe beleszóltak, hogy bezzeg a mi időnkben nem volt csavargás, meg körömfestés. Másnak is ilyen nagyszülei voltak? Azt mondták hogy a körömfestést ők csak 18 éves koromtól fogják majd engedni. Azóta jóval több vagyok mint 18 , de a mai napig nem értem miért voltak ilyenek a nagyszüleim.

okt. 19. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10.:Tudom, mi az, de ettől függetlenül nem helyeslem, hogy kislányok felnőtt nő módjára fessék magukat.

Különösen kiskamasz korban lehet ez veszélyes, mert akkor pl. egy 13 éves lány, ha nagyobb melle van, már kinézhet akár 18-nak is. Emiatt kaphat olyan érdeklődéseket férfiaktól, mint egy fiatal nő. Ha idősebbre maszkírozzák, a normális férfiak is megkörnyékezhetik, nem tudva, hány éves. Az ilyen bonyodalmakat jobb elkerülni.

okt. 23. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Amely férfiak ugyebár nem pedofilok, szögezzük le, épp ellenkezőleg. Csak ezt a bűvös pedofilkártyát előhúzva jól lehet szimpátiát ébreszteni a véleményünk iránt.
okt. 23. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

12.: Egy kifestett 8 éves kislányt azért nem lehet felnőttnek nézni.

Amúgy neked mi a véleményed a kislányok sminkeléséről?

okt. 23. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyilván helytelenítem, mindenki a korának megfelelően jelenjen meg.

A pedofil nem a qrvásra kisminkeltre bukik, hanem a babára.

okt. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!