Mit gondolsz nagyi mondásáról?
Figyelt kérdés
Mamám elkezdi mert mondtam neki hogy de jó lenne ha néha eljönne ide egy rokon ünnepekkor O meg azt mondta: nem vagyunk mi olácigányok hogy sütnek főznek itt nincs átjáróház van mindenkinek saját háza legyen abba'' .... Nagyinak él 2 testvére de kb 10 éve egyikkel se beszél viszont a két testvér tartja egymással a kapcsolatotszept. 15. 11:57
11/16 anonim válasza:
Amire ő gondol, hogy ilyenkor elvárás a kislakodalom, azt megértem.
De hogy egy szendvicsre, kávéra, akármire ne jöjjön senki, azt meg én nem tudom elfogadni. Hozzánk örülök, ha jönnek. Ha nincs kaja,összeütünk valamit közösen, vagy rendelünk.
12/16 anonim válasza:
Valamiert osszeveszett a testvereivel es onnantol nem kivancsi rajuk.
13/16 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni,mert nem ismerjük a nagyidat.Lehet,hogy a nagyidnak van olyan természete,hogy nincs élő ember aki elviselné,vagy a testvérei adtak neki okot rá hogy 10 + éve ne keresse őket.Lehet hogy igaza van lehet hogy nem.
14/16 anonim válasza:
Ez nem mondás, csak mondott valamit. Azt hittem, nagymamád szokott mondogatni valami okosat, mert a mondás valamilyen bölcs megjegyzést szokott jelenteni. De az hogy ő azt mondta, hogy nem vagytok oláhcigányok, és nem akarja látni a testvéreit továbbra sem, az nem egy nagy bölcsesség.
15/16 anonim válasza:
Azt, hogy a mama elég zárkózott vagy nem kedveli a rokonokat/nagy felhajtást, stb.
16/16 anonim válasza:
Atyaeg, mintha negativ dolog lenne hogy a ciganyoknal osszetarto a csalad. (Nem csak az oc-knel mellesleg).
Olyan lehet a mamad, mint a kapi levente altal alakitott mama 🤣 (tiktokon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!