Tényleg vannak ilyen felfogású nagyszülők, hogy így ki tudják mutatni a csalódást?
Nalunk ez megtortent, csak forditva. 2 fiam van, anyosek rendesen megsertodtek ezen, mert ok lanyt akartak.
Mintha rajtunk mulna…:D
Nevetseges volt, de hozzatennem nem volt soha jo a kapcsolat, meg a ferjemmel, tehat a sajat gyerekukkel se.
Most is csak evente ketszer ha latjak a gyerekeket 1 orara, igy nem sok vizet zavarnak.
Akkor normalisak.
Igen, sajnos vannak ilyenek. Szomorú, nagyon. Konkrétan a nagyapám ilyen.
Első unoka vagyok, lánynak születtem, micsoda bűn 😂 Amikor először voltak babanézőbe, kérdezték szeretne a karjában tartani? Mire ő: mit csináljak vele, lány lett.
Második unokája szintén lány lett, unokatesóm. Kérdezte nagynéném, az anyuka, hogy bemegy-e a kórházba látogatni. Ő nem ér rá, mert kutya sétátató napja van. Nem viccelek. Mehetett volna egy nappal később. Vagy a 60 perces kutyasétáltatás előtt / után. Nem, nem ment be, egyszer sem a kórházba, mindenki más igen, a nagynéném meghívására.
Harmadik unokája is lány lett, onnan már nem tudok sztorit 😂
Lett végül fiú unokája is, de annyira nem örült neki, mert ő házasságon kívül született, az szerinte szégyen, mit fognak szólni a szomszédok stb.
Még egy sztori, ez már inkább kínosan vicces. Kiskorunkban lett kutyánk, teljesen ki volt akadva, hogy nektek a kutyátok is lány!
Sajnos nagyon elvetemült a gondolkodása a nőkről, nagymamámat is eszerint kezeli. Például esküvő volt családban. Mindenki szedett magának a válogatás tálakból, egyedül ő nem. Megvárta, hogy nagymamám szedjen neki, mindenből, majd odavitte neki. Nagymamám megszokta, sosem kérdőjelezte meg, ott a férj az úr a háznál.
Nálunk az volt, hogy nagypapámnak mindegy volt, a tesómmal milyen neműek vagyunk - hisz a lánya gyerekeiként úgysem visszük tovább a családi nevet.
Persze azt elvárta volna, hogy a lánya meg a lánya gyerekei legyenek azok, akik kikaparják őt a sz@rból...
Apai nagyapamat nem ismertem, a szuletesem elott egy evvel halt meg, neki ket fia szuletett, a ket fiatol harom fiuunokaja es en lanykent negyedik.
Anyai nagyapam negy unokajat ismerte, a fiatol lany-fiu szuletett, anyatol fiu-es en lanykent, allitolag engem kulonosen szeretett, bar en erre nem emlekszem, 4 eves voltam mikor meghalt.
Apamnak meg szerintem marha mindegy, batyamnak eddig meg nem szuletett gyereke, en kislanyt varok, tolem tobb unokaja nem lesz.
Figyelj, velem a saját apám közölte hogy jobb lett volna ha fiúnak születek mert elcs.sztem az egészet így. Ő fiús apuka akart lenni.
Nem mondom, kicsit szrul esett az őszintesége, de ez van. Nem sűrűn látogatom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!