Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg vannak ilyen felfogású...

Tényleg vannak ilyen felfogású nagyszülők, hogy így ki tudják mutatni a csalódást?

Figyelt kérdés
Egy régebbi újság került a kezembe mostanában, ott olvastam. Volt egy ilyen rovat, hogy mit tanácsol a szakértő az adott helyzetben. Ezt az olvasói levelet egy nagymama írta, aki szerint a nagypapa megsértődött amiatt, hogy a lányáéknál a harmadik gyerek is kislány lett, és ezért el se ment a kórházba meglátogatni. Később megemlítette, hogy a fiáéknál is két lány van, tehát összesen 5 lányunoka. Na most tényleg előfordulhat, hogy csak annak örülnek ha fiú születik és ezt nem is titkolják? Ez most is lehet így?
máj. 21. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Nalunk ez megtortent, csak forditva. 2 fiam van, anyosek rendesen megsertodtek ezen, mert ok lanyt akartak.

Mintha rajtunk mulna…:D

Nevetseges volt, de hozzatennem nem volt soha jo a kapcsolat, meg a ferjemmel, tehat a sajat gyerekukkel se.

Most is csak evente ketszer ha latjak a gyerekeket 1 orara, igy nem sok vizet zavarnak.

Akkor normalisak.

máj. 21. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Igen, sajnos vannak ilyenek. Szomorú, nagyon. Konkrétan a nagyapám ilyen.

Első unoka vagyok, lánynak születtem, micsoda bűn 😂 Amikor először voltak babanézőbe, kérdezték szeretne a karjában tartani? Mire ő: mit csináljak vele, lány lett.

Második unokája szintén lány lett, unokatesóm. Kérdezte nagynéném, az anyuka, hogy bemegy-e a kórházba látogatni. Ő nem ér rá, mert kutya sétátató napja van. Nem viccelek. Mehetett volna egy nappal később. Vagy a 60 perces kutyasétáltatás előtt / után. Nem, nem ment be, egyszer sem a kórházba, mindenki más igen, a nagynéném meghívására.

Harmadik unokája is lány lett, onnan már nem tudok sztorit 😂

Lett végül fiú unokája is, de annyira nem örült neki, mert ő házasságon kívül született, az szerinte szégyen, mit fognak szólni a szomszédok stb.

Még egy sztori, ez már inkább kínosan vicces. Kiskorunkban lett kutyánk, teljesen ki volt akadva, hogy nektek a kutyátok is lány!

Sajnos nagyon elvetemült a gondolkodása a nőkről, nagymamámat is eszerint kezeli. Például esküvő volt családban. Mindenki szedett magának a válogatás tálakból, egyedül ő nem. Megvárta, hogy nagymamám szedjen neki, mindenből, majd odavitte neki. Nagymamám megszokta, sosem kérdőjelezte meg, ott a férj az úr a háznál.

máj. 21. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
*Félreértés ne essék, én is szedek néha kaját a férjemnek, viszont ő is szokott nekem. Aki éppen közelebb van a tálhoz, értitek. 😊 Nagyapám szerintem kiakadna, hogy nálunk a családban a férfiak is szoktak mosogatni, bevásárolni, ne adj isten főzni stb. Nem kötjük az orrára, mert senki sem tartja vele a kapcsolatot. Nem azért, mert lenézi a nőket (az sem pirospont), hanem mert borzasztó dolgokat tett a családtagokkal.
máj. 21. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk az volt, hogy nagypapámnak mindegy volt, a tesómmal milyen neműek vagyunk - hisz a lánya gyerekeiként úgysem visszük tovább a családi nevet.

Persze azt elvárta volna, hogy a lánya meg a lánya gyerekei legyenek azok, akik kikaparják őt a sz@rból...

máj. 21. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Apai nagyapamat nem ismertem, a szuletesem elott egy evvel halt meg, neki ket fia szuletett, a ket fiatol harom fiuunokaja es en lanykent negyedik.

Anyai nagyapam negy unokajat ismerte, a fiatol lany-fiu szuletett, anyatol fiu-es en lanykent, allitolag engem kulonosen szeretett, bar en erre nem emlekszem, 4 eves voltam mikor meghalt.

Apamnak meg szerintem marha mindegy, batyamnak eddig meg nem szuletett gyereke, en kislanyt varok, tolem tobb unokaja nem lesz.

máj. 21. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, velem a saját apám közölte hogy jobb lett volna ha fiúnak születek mert elcs.sztem az egészet így. Ő fiús apuka akart lenni.

Nem mondom, kicsit szrul esett az őszintesége, de ez van. Nem sűrűn látogatom meg.

máj. 22. 07:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Vén hímsoviniszta.
jún. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!