Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Más nagyanyja sem fogadja el...

Más nagyanyja sem fogadja el a kritikát, sőt zokon veszi ha a nevelési módszereit vagy bármi más ténykedését kritizálni mérik?

Figyelt kérdés
Nagyanyám örök életében Istennek képzelte magát. Csak az volt az elfogadott amit ő csinált, csak azok a nirmàk álltàk meg a helyüket amit ő àllított fel. 3 gyerekből az egyik részeges lett a màsik 41 évesen őngyilkos lett mert huszonévesen kitagadtàk. A sírjàhoz sem ment el soha a szomszéd faluba. Engem folyamatosam bántott szavakkal, is és tettekkel is. Miért lett ilyen? Rossz házassàg, vagy otthonról hozott minta?
2024. jan. 4. 15:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mióta az eszemet tudom,soha nem fogadtak el tanácsot sem senkitől,mert nagyapám nagyparaszti "sarj" volt, így ő mindig mindenkinél feljebbvalónak képzelte magát. Lenézett mindenkit, minden ember kódis,csavargó,senkiházi..pár szó, amiket rengetegszer hallottam tőle. Nagyanyám gyári munkás volt,szövödében,és 18 évesen ment hozzá nagyapámhoz, már terhesen. Állítólag hatalmas volt a szerelem,de 7 évig annyit veszekedtek,hogy a szomszédok azt hitték már el fognak válni. Volt,hogy nagyapám,úgy pofonvágta nagyanyámat,hogy utóbbi be is pisilt, de visszaadta,és addíg ment míg a nagybátyám,akkor már suhancként közéjük nem állt. De nagymamám állítása szerint,hatalmas volt a szerelem,mert 53 éve együtt vannak. Azt mondta, mi taknyosok,semmit sem tudunk a világról,és nagyon ránk férne az a nevelési módszer, amiben ők nőttek fel. Mind az iskolában,mind otthon a szülőktől. (főleg ugye az anyától). Anyámmal már 9 évesen szedette hajnaltól délutánig az uborkát, meg a málnát nyáron,mert felénk sokan abból szereztek plusz pénzt.nem volt soha ellenvetés,vagy ment a tasli, a büntetés,meg az ordítás. Azt mondta,én negyed annyit nem dolgoztam életemben,mint anyámék, főleg nem annyit,amennyit ők. őK ÉRTENEK CSAK A VILÁG MŰKÖDÉSÉHEZ,AZON KÍVÜL MINDEN xar,minden rossz, mi meg hisztis taknyosok vagyunk..Ha a fiúkat elvinnék katonának, mind meglépne, a lányok meg csak arra jók mostanság,hogy terpesszenek,meg shoppingoljanak..Na most, akkor napirenden ezt hallgatni gyerekkoromtól, úgy,hogy ellent sem mondhattam mert vagy megpofoztak, vagy megvontak tőlem valamit...Köszönöm szépen ilyen nagyszülőket senkinek sem kívánok.
2024. jan. 4. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért tartod velük a kapcsolatot, ha ilyenek? Nem kell.
2024. jan. 5. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul.. - ez is te vagy, gondolom- mert stílus és "mesés" szóközök dettó :D
2024. jan. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!