Hogy változott a véleményetek Elon Muskról az évek alatt? Hogy látjátok most a ténykedését?
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 14:44
1/7 anonim válasza:
Örülök, hogy nem lett woke, valamint szerintem az ilyen computeres-űrrepülős álmok helyett inkább a biotechnológiára kellene rákoncentrálnia az üzleteiben. Abban most nagyobb jövő van és piacképesebb is kivitelezni.
2/7 anonim válasza:
Én a spacex miatt drukkolok neki, továbbra is szimpatikus a munkássága. Szeretem az űrkutatást, és ő eléggé forradalmasította az iparágat.
A starship felszáll, aztán visszaereszkedik :D Most azon dolgoznak, hogy egy óriás kar fogja elkapni azt a bazi nagy bojlert. Hát ilyen beteg elképzelések kellenek a fejlődéshez.
Az hogy elkezdett politizálni nem érdekel különösebben. Mondjuk a túlzott woke őrületet én se szeretem.
3/7 anonim válasza:
Elolvastam az életrajzi könyvét: nagy koponya, de van benne valami fura, ami se nem rossz, de se nem jó, így vegyes érzelmeim vannak felé.
4/7 anonim válasza:
Egy nárcisztikus ripacs, akinek mindazonáltal nagyon jóféle mérnök agy jutott.
5/7 anonim válasza:
Sehogy. Azt nárcisztikus ripacs, ahogy hypno írja előttem, viszont egyáltalán nem jutott neki jó mérnök agy. Jó self-marketing agy jutott neki, tud személyi kultuszt építeni és el tudja érni, hogy jó mérnökök dolgozzanak neki, illetve tudja, milyen startupba érdemes bevásárolni magát (sem a Paypalt, sem a Teslát nem ő alapította).
6/7 A kérdező kommentje:
Én a vélemény változáson az utóbbi időben történő mélyrepülését értem. Ahogy a twittert kezdte kicsinálni.
2023. nov. 5. 13:23
7/7 anonim válasza:
Az szükségszerű, hogy ha valaki a világ tetejére képzeli magát és senkire nem hallgat, az előbb vagy utóbb olyan döntéseket hoz, amikkel befürdik.
Én inkább azon csodálkozom, hogy amikor megvette a Twittert és a dolgozók felét kirúgta, akkor nem omlott össze az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!