Annyira kellemetlen, amikor karácsonyi összeülésnél felhozza a mama például a magánéletemet, illetve annak a hiányát, és összehasonlítsa a fiatalabbakkal, meg mennyire le vagyok maradva 31 évesen a fiatalabbaktól. Hogyan kezeljem ezt?
Az nem opció, ha nem is atomrondával, de esetleg kissé átlagosabb, vagy picivel alatta lévő nőkekkel ismerkednél ,chatelnél?
Lehet ,hogy ők is ilyenkor ugyanebben a helyzetben vannak, és magányosak.
Ha meg nem is akarsz barátnőt, akkor megmondod ,hogy nincs ilyen terved , jól érzed magad egyedül ,változott a világ már
De, de sajnos a kövérekre nem tudok felizgulni. És társkereső appon ha matchelünk is, most pl. 1-2 nagyon alap üzenetváltás után gyakran eltűnnek, pedig az ég világon semmi olyat nem írok, ami indokot adhatna erre a viselkedésre.
Egy kicsit lúzer, de attól még jó munkám van, jól keresek, sportos alakom, és saját véleményem szerint helyes arcom van.
De interneten nehéz, főleg, hogy a nők értéke felfelé inflálódik eléggé.
Dagadtakra meg nem tudok felizgulni, eléggé elfoglalt vagyok, hogy olyanokkal töltsek időt, pénzt.
Sosem értettem ezeket a kérdéseket.Nyilván tapintatlanok a rokonaid.Nekem nem azok.30 vagyunk mindketten a párommal és soha senki nem kérdezte meg, hogy mikor akarunk már gyereket.Meg na mikor házasodtok?
6 éve vagyunk együtt.Tervezzük a babát. De sajnos ez sem egy olyan dolog hogy eldöntöm és jön is. Stabil anyagi háttér kell hozzá.Illetve ha minden meg van, nem feltétlen jön össze a gyerek sok párnak.Nem az van mint annó a 90es években, amikor 20évesen szült meg anyám minket.Manapság már az ember meggondolja hogy mikor érdemes szülnie( anyagi háttér)
Illetve párt sem egyszerü találni 2023ban azt azért valljuk be.Ha meg találsz is valakit akkor meg az lesz a kérdése a mamádnak? hogy na mikor költöztök össze? eljegyzés? házasság? gyerek? második gyerek?
Mondd azt, hogy "Drága Mama, remélem még a halálod előtt megnősülök, hogy megtudd ismerni..."!
Figyeld meg, többé nem hozza fel, pszichológia!
Annyira jól nem keresek azért, de majd igyekszem olyan képeket készíteni.
Jó kocsi az nagyjából mit jelent?
Tudnál ezekről bővebben írni, kifejteni, megbeszélni, hogy milyen képek, milyen életstílus mutatása a nyerő?
Szívesen fogadnám a tippeket, akár privátban is,
Előre is köszönöm
31 éves "férfiként" nem tudod kezelni a mamás helyzetet?
Nem is csodálom,hogy nincs senkid...ne vedd sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!