Mennyi az a pénz, amit az unokára szántok Karácsonyra? Mi az ami normalis keretek között elfogadható, adható?
Pl: a 3D mini puzzle 3000ft alatt van a régióban 🤷🏼♀️ (sőt 2000 alatt is kapni, kicsiknek pont megfelel a "pár darabos". Tudom, mert nézem őket, nekem a fiam imádja ezeket , idén a 234db parlamenet kapta, mert ő már nagy, nem volt 5000ft.)
Szerintem a 20000 bőven elfogadható. Idén a nagyiktól 5-10 közötti értékben kapnak, mindegyik olyat, amit tuti szeretni fog (megkérdeztek). Drága ajándékkal is mellé lehet fogni, mi vettünk táncszőnyeget pl 2 éve a lányoknak, ha 5x elővették sokat mondok. De lett kedvenc az üvegfesték meg az uno. Az napi szinten elő van véve. (2 lány, 1 fiú van).
Köszi az informaciot. Nem vettem semmit, pénzt utaltam, lehet hiba volt, annyit nem kaptam rá, hogy bakfitty. Jövőre csomag megy.
Boldog, kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
Minimálbért keresnék, nem költenék 5000-et sem, főleg nem karácsonyi időszakban.
Mondjuk én nem ajándékozok senkinek évek-évek óta.
"pénzt utaltam, lehet hiba volt, annyit nem kaptam rá, hogy bakfitty. Jövőre csomag megy."
Kinek? Minek?
Ha nem találkoztok, nem ismeritek egymást és nincs kapcsolat, bármennyi felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!