Mit tudunk vele kezdeni?
9#-essel értek egyet, valaki másból nem tanul.
A szomszédunkban lakott egy idős házaspár, a bácsi a fél szemére vak volt, a másikkal is alig látott, de megkapta az alkalmasságit. Úgy vezetett, hogy a mama nézett helyette, mondta, mikor mi jön, de neki meg nem jogsija. Telibe is vertek egy oszlopot, a mama sérült meg jobban, akkor tette le a bácsi a kocsit. Addig mindig mondta, hogy tud vezetni...
Kérdező!
Az oktatóval több okból nem érsz semmit:
-88 évesen már tompulnak a reflexek, nem elég élesek az érzékek
-hiába van tisztában a szabályokkal, és gyakorolják be mondjuk azokat a szituációkat, ahol épp probléma lehet, már megszokásból vezet (ahogy sajnos sokan mások is), ha pl. változik a forgalmi rend ideiglenesen vagy véglegesen, akkor ő azt garantáltan nem fogja észrevenni
Nem értem, hogy miért nem vehetitek el tőle az autót amúgy?
Megver? Feljelent? Másikat vesz?
Ha semmi nem használ, lehet belengetném, hogy ha nem képes elfogadni a saját korlátait, akkor egy komolyabb orvosi kivizsgálás válhat szükségessé, aminek akár gondnokság alá vétel is lehet a vége, ha bebizonyosodik, hogy ön- és közveszélyes.
Hátha megijed...
Én felevennyi idősen sem mertem még letakni sem a jogsit,mert 5 évente egyszer epilepsziás rohamot kapok. Nagyon ritka. De sosem veszélyeztetném más emberek életét magam miatt. Én az a típus vagyok,aki a lekiabálások ellenére is inkább a járdán biciklizek,mintsem akkor történjen valami az út szélén,és én meg aki elülött nyomorékok legyünk testileg lelkileg.
Ezt csak azért írtam.le,mert ha a papa ép elméjű,akkor be kellene látnia,hogy bármikor történhet ebben a korban egy szédülés,izom görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!