Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyai vagy apai ági nagyszülei...

Anyai vagy apai ági nagyszüleid szereted jobban?

Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 06:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyait, apai ágon a papám konkrétan gyűlölt engem kiskoromtól fogva (megmagyarázhatatlan okokból, valószínűleg azért, mert túlsúlyos voltam). Aztán miután elvégeztem az egyetemet, saját lábra álltam stb. elkezdett puncsolni, de nem hatott meg, azóta már meg is halt.
2023. szept. 20. 09:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagyanyám nem szeretett. Sot, kifejezetten gonosz volt velem

Az apai nagymamám viszont majom szeretettel csüngött rajtam.

Így egyértelmű, hogy en is melyiket szerettem jobban. Mind ketten meghaltak már

2023. szept. 20. 09:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Apai ágról egyiket se ismertem. Apám édesapja születésem előtt meghalt, édesanyja pedig 7 éves koromban, de addigra már olyan súlyos demens volt, hogy sosem vittek hozzá.

Anyai ágról: a szülők elváltak. Anyám anyja pandémia alatt halt meg, vele már bő 10 éve nem beszéltem. Meg volt az oka.

Anyám apja ugyan még él, de életemben ha 3 mondatot váltottam vele.

Szóval nincsenek nagyszüleim.

2023. szept. 20. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Apai oldalról csak nagyapámat ismertem, de már ő is nagyon idős volt a születésemkor, nem alakult ki kötődés. Anyai nagyszüleim meg a cselekedeteikkel tettek érte, hogy nem kötődtem hozzájuk. Szóval egyiket sem.
2023. szept. 20. 10:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Meghaltak, előtte csak a nagymamákat ismertem. Anyukám anyját jobban szerettem.
2023. szept. 20. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Apai ágon...

A sors fintora, hogy anyai ágon èl a nagyanyanyám, ès 10 ève nem beszèltünk. Apai ágon 17 ève meghalt. Jobban emlèkszem apám anyjára mint anyám anyára. ...

2023. szept. 20. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyi ágon egyiket sem ismertem. Apai ágon nagypapám t8z éves koromban meghalt, előtte volt már egy agyvérzése, így furán beszélt, mozgott, ami nekem ijesztő volt, de egyébként nem volt rossz ember, és szüleim szerint nagyon szeretett. Az apai nagymamám még él, de szegény már nagyon demens, ritkán is látom. Szeretem, de igazán közeli kapcsolatunk nincs.
2023. szept. 20. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnék dönteni.

Az, hogy szép gyerekkorunk volt, a nagyszüleinknek köszönhetjük főként.

Sajnos az apai nagyszüleim már nem élnek, csak Anyukám szülei, de így felnőtt fejjel is ugyanúgy rajongok értük, mint gyerekként, majdnem minden nap megyek hozzájuk. Olyankor kicsit gyerek lehetek még én is.

A legnagyobb örömöm, hogy a kislányom is ismerheti őket személyesen, a "másik" dédikről pedig sokat mesélek neki.

2023. szept. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!