Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha megyünk mamához a párommal...

Ha megyünk mamához a párommal mennyire illik ketten egyszerre elmenni fürdeni?

Figyelt kérdés
Mamám meghívott magához hétvégére és nem tudom miért de ez jutott elsőnek eszembe hogy mennyire illik ha egyszerre megyek a párommal zuhanyozni mint itthon szoktunk? Szerintem kicsit pofátlan amugy. Erről kinek mi a véleménye?
2023. szept. 13. 15:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%

Ez nagyon illetlen dolog. Tessék szépen a tisztaszobában dugni a dunnás ágyban a mami szeme láttára, mint minden rendes ember. Persze, majd odahív, etet, itat, aztán még ingyen poreszt se nézhet. Pofátlanság.

Marika néni, 82 éves

2023. szept. 13. 16:22
 22/30 anonim ***** válasza:
45%
Mi elmentünk párom testvérénél együtt. Bennem fel sem merült semmi rossz ezzel kapcsolatban. Tényleg csak tusoltunk mint mindig mindenhol azelőtt. Ott balhé lett belőle. Úgyhogy már tudom hogy ez egyeseket zavar. De nem tudom amúgy miért. Azt képzeli szexelünk? A szobában is átöltözünk egymás előtt, sőt ott még szexeltünk is de az nem volt baj.
2023. szept. 13. 16:29
 23/30 anonim ***** válasza:
83%

#22, azért zavar egyeseket ez, mert mint tudjuk: az emberek különbözőek, van, aki nagyon is kényelmetlenül érzi magát attól, ha látványosan semmibe veszik vagy mondjuk olyasmit művelnek a házában, ami őt zavarba hozza.

Emberek vagyunk, legyünk már tekintettel egymásra.

Ha a kérdező a hétvégén a Mamánál egy szobában alszik a párjával, senki nem fog meglepődni, hogy ha éjszaka esetleg történik valami közöttük (máskülönben azt se engednék, hogy egy szobában aludjanak). Az az ő szobájuk.

De azért az, hogy együtt tusoljanak, ráadásul vendégségben, kicsit más kategória. Vagy ha otthon pucéron szeretnek mászkálni (megtehetik), akkor az a Mamánál is rendben van, mert ők úgy szokták?

2023. szept. 13. 16:56
 24/30 Laylah ***** válasza:
40%
Kérdező, megkérdezed a mamát tusolás előtt, hogy belefér-e neki, ha gyorsan letusoltok együtt, vagy inkább azt szeretné hogy külön menjetek. Gond letudva.
2023. szept. 13. 17:14
 25/30 anonim ***** válasza:
60%
Az én nagymamamnal nyugodtan mehetnetek, a tiédet nem ismerem.
2023. szept. 13. 17:16
 26/30 anonim ***** válasza:
58%
Tőlem mehetnétek nyugodtan, csak ne ússzon a fürdőszoba.
2023. szept. 13. 17:58
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem illik.
2023. szept. 13. 18:02
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
Az a gond ezzel, hogy ti hiába csak tusolni fogtok, a többség arra asszociál, hogy szexeltek. Így a mama is azt fogja hinni, hogy az unokája az ő fürdőjében szexel.
2023. szept. 13. 20:14
 29/30 anonim ***** válasza:
32%
Pofátlanság lenne.
2023. szept. 13. 21:18
 30/30 anonim ***** válasza:
51%

Vendéglátóként nem érdekelne.

Amúgy mi pl nem szoktunk, mondjuk nem is értem, mi a jó az együtt fürdésben, tök kényelmetlen, főleg, átállítgatni a csapot, az egyik fázik, a másiknak sok a víz, stb.

2023. szept. 14. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!