Falusi nagyszülők egyáltalán nem hisznek a mentális betegségekben. Meglehet változtatni a felfogásuk?
Azt állítják, hogy depresszió nem létezik és bárki mást mer neki mondani az idióta. A mentális betegség NEM betegség. Tehénfejés és gazsszedés mindent meggyógyít egy pillanat alatt ilyen humbuk dolgokat.
Aki így gondolkozik az megváltoztatható? Ha igen, hogy?
Na most a pszichológus nem diagnosztizál, mert nem teheti. Nincs rá engedélye. Itt kezdődik. Nekem mindegy, hogy igaz vagy sem, amit írsz, nem az én dolgom.
A másik, mindig az változtat, aki szenved. Nem nagyanyádék írták ki a kérdést, remélem érted.
Igazuk van. Volt depressziós időszakom, mégis bejártam dolgozni. Különben éhen haltam volna.
Egy dolog depressziósnak lenni, egy másik dolog lusta herének. Nem tudom ki tart el jelenleg, de a helyében 1 hónapot adnék neked hogy munkát találj. Ha nem, akkor mehetnél ahova akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!