Szerintetek a nagymamámtól megkérdezni hogy majd megörökölhettem-e a házát az mekkora bunkoság?
Nagyon nagy. Mondjuk olyan 10 éves korig elnézném, ha egy gyerek kíváncsiságból ilyet kédezne, mondván, hogy "gyerekszáj", de egyébként a gyomrom felfordulna egy ilyentől.
Egyébként nem te örökölsz, hanem a nagymamád gyerekei. Te csak utánuk örökölsz.
Miért tetted fel ezt a kérdést? A szüleid élnek még? Vannak nekik testvéreik?
Csak abban az esetben nem lenne ez bunkóság,ha a nagyszüleidnek te lennél az egyetlen leszármazottja. Bár így sem egy dzívmelengető érdeklődés lenne a részedről,de legalább tudnád,hogy te örökölsz,vagy pl egy állatmenhely.
Én kérdeztem hasonlót de akkor nagyjából 4 éves voltam és a mama egyik nyaklánca tetszett meg. Azt mondta, hogy én öröklöm majd. Vagy valami hasonlót mert nem emlékszem. Szerencsére azóta is él, de azt a nyakláncot nem hordja hanem félrerakta, hogy jó állapotban kaphassam meg. És ez szerintem nagyon aranyos dolog volt tőle.
De ez más eset. És nem felnőttkent a házat kértem. Szerintem ha lenne gyerekem, unokám és nekem ezt mondaná nem bírnám feldolgozni se, hogy mitől lett olyan ember aki a halálomat kívánja
Miért feltételes módban?
Ez pofátlanság, plusz "megörökölheTTem nem is értelmes.
Mit akarsz egyáltalán tudni?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!