Szerintetek a nagymamámtól megkérdezni hogy majd megörökölhettem-e a házát az mekkora bunkoság?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 20:35
2/34 anonim válasza:
Elég nagy, és emellett totál felesleges is. Nyilván vannak gyerekei, ha te létezel, gyereket kizárni pedig nem olyan egyszerű, és egy haszonleső unoka miatt nem is indokolt.
3/34 anonim válasza:
Én ezek után többet az életben nem akarnálak látni. És a lányomat/fiamat, aki révén az unokám vagy, megkeresném és megkérdezném, hogy lett ilyen haszonleső a gyerekük.
4/34 anonim válasza:
Uhh, ezek után azt hinné, hogy a halálát várod.
Engem nagyszülők neveltek fel, de soha nem jutott eszembe ilyen kérdés.
5/34 anonim válasza:
Őszintén? A halálát várod? Tedd fel magadban a kérdést.Dolgozz meg mint más is a házáért.Ne azt várd mikor hal ki a nagyi.Ez szomorú
6/34 anonim válasza:
Ha max 8 éves vagy, akkor nem gáz. Kisgyerekként én is kérdezgettem, hogy majd ezt meg azt megkaphatom-e, ha meghaltak, nyilván akkor még nem érzékeltem, hogy ez hogy jön le, na meg ők sem voltak még a halálukon, fiatalok voltak. (Mondjuk nem a házat kértem, max gyűrűt meg a porcelán díszeket :D)
Felnőttként gáz, már leírták az okokat.
8/34 anonim válasza:
Nagyon durva! Mintha keselyű lennél a fán és azt lesnéd mikor csaphatsz le...
10/34 anonim válasza:
Nagy bunkóság. Másrészt apád/anyád fog örökölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!