Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy fájóan szeretnek?
Épeszű ember nem megy mérgező, nárcisztikus, depressziós közegbe, mert nem akar magának ártani.
+1 szavazat a pszichoterápiára. Nem, kislány, nagyon nem szeretnek! Csak saját magukat szeretik.
Bocs de ez a maszlag a te fejedből pattant ki, szerintem is fordulj orvoshoz, ne rájuk tereld a hülyeséget.
Miért nem keresel párt, olcsóbb lakást, vagy kiadó szobát ha egyedül vagy? Sok kérdésem lenne de felesleges.
Ők csak azt akarják h boldog legyél, mivel tudják mi tenne boldoggá (soraidból kivehető) így nyilván várják h rendbe tedd az életed.
Itt a gondok nálad vannak.
Egyébként siralmas h egyesek azt sem tudják mit jelent a nárcizmus, brutál fogalomzavar él a fejekeben, nem is tudom mit mondjak.. igazi dr Google magyarázatok.
Te írod magadról h "amúgy sem bízom magamban". Na erről ki tehet? Nem nagyanyádék :D
Tudod milyen elvárasuk van? Hogy tegyél már magadért, mert ők nem tudnak! Gondolhatod h mikor hazamész teljes savanyodottsággal meg világfájdalommal, akkor nem fognak repdesni az örömtől. Nem ők tettek ilyennék hanem h nem úgy alakul az életed ahogy vártad. Könnyebb másra fogni, mint szembenézni önmagaddal és a romboló beidegződéseddel!!!
Lehet nem is gondolták komolyan az orvos kihagyását, csak te nem láttad az iróniát. Aki pénzt ad neked mert neked kevés van, az nárcisztikusnak abszolút nem mondható. Egy nárci leural, elnyom, nem hagy érvényesülni. Itt te saját magadat húzod vissza.
Irány az orvos ha magadtól nem találsz kiutat a helyzetedből
Már-már beteges önbizalom hiányod van.
"nem alakul úgy az életem ahogy szeretném", ne kívülről várd az alakulást, hanem tegyél valamit az alakulás érdekében és legyél türelmes, nem olyan könnyű megtalálni az embernek azt az utat, amin mennie kell.
Látom az értelmes válaszokat szépen lepontozzák a fogalomzavarosak. Itt a kérdezővel van kva nagy probléma. Nem úgy alakítja az életét h neki jó legyeny hanem a régi osztálytársak életét nézi. Nem tesz erte semmit csak beleküldi magát a negatív spirálba. Amíg nem tesz magáért ilyen marad az elete, és ezen a nagyszülők nem tudnak segíteni.
Ha nekem annyira xar, se kutyam se macskám, olyan helyre költözök ahol olcsóbb lakni, pl egy szobát bérelek h legyen több pénzem. Abból már tud gazdalkodni, akár tanulni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!