Korai még a nagyszülő közeledése ?
31-es ... (30as vagyok) azert nem fekete feher van csak. nem arrol votl szo hogy a gyerek 0-24 kezbol kezbe adodik hanem amikor ott az anyos fogja.
tudom mirol beszelek (gondolom neked is van gyereked). 7 hetes az mar majdnem 2 honapos. azert olyankor mar nem mini babyrol beszelunk akit anyuka cicien hagyunk nonstop. persze mindenki ahogy akarja...de ez az en velemenyem.
Azért van anyósodnak több minden megengedve, mert ő a lányod anyja. Tőle kér segítséget, rá számít és az ő támogatására/tapasztalatára van most a legjobban szüksége. Ezzel majdnem minden nő így van a szülés után. Nyilván ő se vigye túlzásba, de amíg anyunak elmesélem mi fáj, mi folyik belőlem és nem zavarna ha látja amikor szoptatok, anyóssal nem feltétlenül ilyen szoros a viszony.
Egy 7 hetes gyerekről beszélünk, akit nem kell 0-24 babusgatni, emelgetni meg gyömöszölni.
Most alakul ki a rend, a kötődés, most kezd anyává válni a feleséged (feltételezem te meg apává), szóval a feleséged pontosan tudja szétvágott hassal vagy -már bocsánat- szétrepedt aljtájékkal, hogy kire van most szüksége.
Egyébként meg hárman vagytok egy szűk család, nőjetek fel és viselkedjetek szülőként! Ott van az a párhetes gyerek, teljesen átalakul az életviteletek, nem kell folyamatosan a nyakatokon lógnia senkinek mert baba van.
Ha anyukád éjjel-nappal ringatni akar, vegyen egy játékbabát, már olyanok is vannak, amit etetni és tisztába tenni is kell.
Te meg kérlek, növessz gerincet végre és állítsd anyukádat takarékra. 7 hete született a pici, talán még emlékszel rá, ki szülte. Szerintem nem anyukád volt. Innentől nem bonyolult a dolog, a feleséged az anyja, igazi gyerek és nem játékbaba, nem igazán értem, miből gondolod, hogy anyukádnak lehet igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!