Korai még a nagyszülő közeledése ?
20. Természetesen a babának két szülője van. De mivel a természet fintorának hála a nő hordja 9 hónapig, és a szülés után a hormonok hatására a 4. trimeszterben belőle lesz anxatigris, engedtessék már meg, hogy a ded életének legkiszolgáltatottabb és legsérülékenyebb szakaszában ő döntse el, ki, mikor és mit tehet vagy nem tehet vele.
Az a férj pedig, aki ezt nem képes megérteni és tiszteletben tartani, ne számítson hosszú, boldog házasságra.
18, ez így van.
Utána meg csodálkoznak, hogy a kutya nem vigyáz a gyerekre, fél órát sem.
(Tudom, miről beszélek, bár nem vagyok anyós, de férjemnek azért van felnőtt gyereke. 4 hónaposan sem volt szabad megfogni senkinek. Most 8 éves, nekem 10 percre sem hozhatja ide, megmondtam.)
Mondjuk nekem kötődésem sincs hozzá, (pont ezért, mert nem is alakulhatott ki), és nem is hiányzik így.
A férjed felnőtt gyerekének a gyereke. Tehát semmi közöd hozzá.
Neked gyakorlatilag senkid.
Mit csinálod a feszkót itt ezzel a nem releváns hasonlattal...
"Korai még a nagyszülő közeledése?"
A közeledés nem volna korai. De amit a te anyád csinál, az nem közeledés, hanem nyomulás. És igen, az marha korai.
23 igen, biztos nagyon fontos lehet annak az unoka, aki azért szarik a fejére egész életében, mert pár hetes/hónapos korában nem bírta számára kielégítő alkalommal kitépni az anyja kezéből.
És még büszke is vagy rá, hogy milyen egocentrikus pitsa vagy. Eltiltod a férjedtől az unokáját, mert a mostohalányod nem nyalt be neked elég mélyen. Szerintem ez úgy a kamasz évek lecsengése után már gáz. De hát nem vagyunk egyformák.
Látom nagyjából ugyan azok a válaszok, mint az előző kérdésnél. Hallgat is a kérdező mélyen. Na majd pár hét múlva újra próbálkozik, hátha akkor már az anyjának lesz igaza.
Kérdés csak az meddig lesz ez probléma. Mennyire szolgalelkű a feleség. Elszórakoztatják egymást még egyetemre megy a 3. gyerek is, vagy vagy még ovi előtt betelik a pohár és lelép.
"Véleménye szerint felesegem mindig ki talál valami ürügyet h miért ne vegye fel"
Szerintem meg az anya megpróbál - már amennyire egy 7 hetes mellett lehet - kialakítani egy normálisan élhető napirendet. Örül, hogy végre nem üvölt a gyerek, tele a hasa, tiszta a gatyája/ruhája, békésen elnézelődik, stb, és végre neki is lenne szusszanásnyi ideje magára. Ebbe f*sik bele a random beállító nagyi és borítja fel a szép lassan kialakuló ritmust azzal, hogy neki éppen gyereket van kedve/ideje ringatni.
nemtudom miert irja mindenki a felesegnek van igaza. nincs jobb egy babanak ha szeretgetik es test kontaktusban van. gondolom a nagymama ugyanolyan jol tudja tartani biztonsagban a nyakat, fejet mint ti... hat akkor mi a gond? a feleseged egy feltekeny nö szemely aki szerintem azt hiszi a baba jobban oda szokik mashoz ha mas fogja.
az en lanyomat (most 17 honapos) barmikor szeretgethette az anyukam vagy anyosom es ez igy teljesen normalis es szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!