Szerinted maradjunk, vagy menjünk vissza a lakásba?
Nem használják ki. Felesben kifizetik a rezsit és az ingyen lakhatásért cserébe el vannak látva étellel.
Ha a kérdező fiatalember arra számított, hogy a saját ingatlanának a bérbeadásából befolyt összeg majd valamilyen módon megy egy megtakarításba, akkor tévedett. Egyelőre arra sem hajlandó válaszolni, hogy a két kisöreg mennyi pénzből él meg. (Vagyis kéne megélnie)
Azt nem tudjuk, hogy az öregek elszórják-e a nyugdíjat hülyeségekre. Ha nem, akkor gondolom gyűjtögetik.
Akkor lesz valamennyi kp örökség is és nem a ti pénzekből kell a temetést fizetni majd valamikor.
"zárjuk be a lakást ne legyünk ketten anyummal úgy is ránk marad az ő lakásuk is"
Most itt mi ebben a logika? Mért ne legytek ketten, ha úgyis lesz még egy lakás majd valamikor, teszemazt 25 év múlva?
A nagyszülők pénzügyeit külön lakva is jobban kéne ismerni, hát még egy háztartásban. Nem csak így bemondásra elhinni.
16: "ha külön költöztök, a rezsi nem a fele lesz, és az a most fizetett 40 ezer nem fogja fedezni"
Hát az főleg attól függ, mekkora a lakás, és mennyi a közös költség.
Van, ahol semmi közös költség nincsen.
2-3 fős lakásban simán kijöhet 40 alatt a havi költség még úgy is, ha a médiaelőfizetés bele van számolva.
anya, semmit se vesz el a bérleti díjból! mindet nekem adja
. sőt mindig mondja az az én hàzam! és anyu nekem megad mindent én vagyok a mindene. ő le akart a házról mondani de én nem engedtem mondtam hogy anya a tied a haszonélvezeti jog♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!