Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Saját családotok nyugdíjasai...

Saját családotok nyugdíjasai is félnek a mostani téltől hogy nem tudnak majd fűteni? ? hogy készülnek ?

Figyelt kérdés

papam mar átköltözött a konyhájába az a terve hogy azt az 1 helységet füti 16 fokon és ugy még benne tud valamennyire maradni a támogatott árban.

villannyal füt gaz nincs neki, fával megmar nem tud mert alig bir mozogni mar boltba is mi jarunk neki.raadasul kint él a varos széli kertes részen 2 szintes házikóban.

70 80 e nyugdíjból most ez nehéz menet lesz neki ezzen a télen.

2022. szept. 3. 20:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%
#20, igen. Sajnos - egyelőre - függünk az orosz gáztól, ennek ellenére egész Európa nekiállt arcoskodni velük. Az más kérdés, hogy ha nem állnak/állunk ellen, akkor az oroszoknak hol lesz/lenne a határ. Ukrajnánál..?
2022. szept. 4. 10:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerencsére belefér a keretbe. Lakásban él és eddig is takarékosan élt, az egyik szobát amúgy is csak annyira fűtötte, hogy ne jelenleg meg a penész. Plusz a nyugdíja sem rossz, szóval szerencsére (a takarékos életmódja mellett) eddig is félre rakott belőle. Nagyon hálás vagyok, hogy nem kell ezen aggódnom.
2022. szept. 4. 10:56
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha már nem ő a tulaj és pénze sincs, akkor azért ilyan nagyon nem ugrálhat, mármint hogy eladja és kisebbe megy...

Mást nem tudtok csinálni mint gyakran látogatni, esetleg, ha meg tudjátok tenni, anyagilag segíteni neki.

2022. szept. 4. 15:06
 24/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem félnek, jó nyugdíjuk van. Meg amúgy is cső fideszesek szerencsétlenek, úgyhogy jó ez nekik így, elhiszik, hogy még így is olcsóbb mint máshol. Pedig amúgy nyelveket beszélő emberek, de hát ez van.
2022. szept. 4. 15:46
 25/28 kovpet ***** válasza:
64%
21: Az EU arcoskodik velük? Ember, megtámadtak egy másik országot. Fegyverrel. Civileket ölnek és erőszakolnak. Komolyan, ennyire agymosottak az emberek?
2022. szept. 4. 16:29
 26/28 anonim ***** válasza:
15%

#25, mondtam volna, hogy ez rendben van, amit az oroszok csinálnak? Nem, nincs rendben. És neked van elképzelésed arról, hogy az elszabadult árak okán - étel/rezsi -, csak Magyarországon, idén télen hány ember fog éhen halni, megfagyni, utcára kerülni? (Jellemzően idősek, rokkantak, betegek?) Vagy az nem számít? Az számít csak, hogy az EU a bársonyszékében ülve erőt fitogtasson?

Időnként nem árt egy kicsit holisztikusabban gondolkodni az "agymosott" szó röpködtetése helyett. (21 voltam)

2022. szept. 4. 16:47
 27/28 A kérdező kommentje:

26# az a baj a brusszel hivök sosem értik hogy ukrajna ugyan azt csinalta az orosz kisebbséggel mint most velük több szaz ha nem ezer civilt megöltek a jobbos alakulatok akiket amugy ti utaltok legjobban de mivel russzofobb az egész banda nekik elnézitek.

a brusszeli meg a washingtoni banda tehet mindenhol ök provokálnak kb mindenkit tajvani esetet is csak meg kell nézni. boszorkany végig jart azsiat mindenhol hadgyakorlatot kezdtek .

pusztán azért mert jobb ott az életszínvonal nem lesznek jó emberek.

pénzükért meg a hatalmukért nem érdemes rajongani

sajnos ez a helyzet sok idős ember megfagy majd szerintem föleg ahol nincs csalad. de meg kell tenni mindent hogy jobb legyen azért ránézek majd papamra mivel én viszem neki az ebedet 2 naponta úgyis latom ha baja lesz,

2022. szept. 4. 20:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne, h valahogy akiknél házban élnek az idős emberek magukhoz költöztetni őket? Értem en, h fanatikusak, en is szeretem az otthonom, de - 20 fokba, ha nem fűtik a házat, nem lesz 16 fok se. Nagyon nem kellene kihűlni, sem tüdőgyulladast kapni. Azt is tudom, h nehez lehet ha plusz egy-két fő beköltözik, de segítsünk szerintem azoknak a csaladtagjainknak akik házban laknak. Vgy ha más nem, en tuti vennek a Decathlonba nekik vmi extra jó kabatot.
2022. szept. 6. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!