Egyet értesz nagymamámmal?
Figyelt kérdés
Apai Nagyi mindig mondja(66éves):- drágám, fiam,(21 éves vagyok) ne törődj azzal szeret e téged a mamád vagy papád testvére meg annak gyerekei szard le, ők távoliak neked! Mindig arra ügyelj azzal legyen legjobb a kapcsolatod akikkel együtt élsz,, én együtt élek anyuval, apámmal, s ő vele nagyival.. ezeket mondta nekem h ne erdekeljen h az ő testvére vagy annak gyerekei unokái(másodunokatesóim) szeretnek e vagy sem.. az a lenyeg hogy szeretnek akikkel egyutt elek meg a szukcsalad2022. aug. 31. 07:00
11/15 anonim válasza:
Te szellemi fogyatékos vagy, vagy mi az oka annak, hogy 21 évesen nincs ennyi eszed magadtól, hanem a nagymamádnak kell ezt mondania? Azt is szokta mondani, hogy kilégzés-belégzés, nehogy elfelejtsd?
13/15 anonim válasza:
Mi a kérdés értelme? Mert alap dolgokat azért illene huszonévesen tudni...
14/15 anonim válasza:
Igaza van. Első, és lefontosabb a szűkebb család.
15/15 anonim válasza:
Én egyet. A távolabbi rokonaimmal sem vagyok rosszban, de nem is érdekelnek egyáltalán. Nem is tartom velük a kapcsolatot, max néha egy esküvőn vagy temetésen találkozunk, de már ezekre sem járok az utóbbi években.
(Most ez alatt a nagyapám 6 testvérére, meg nekik az utódaikra gondolok. Annyi rokonom van így, mint a sáskák, egyszerűen túl sok. És akkor ez még csak az egyik oldal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!