Mit kellene tennem?
Nagyim egyedül maradt. Már csak a fia és én az unokája vagyunk neki.
A fia férfi munkákat csinál meg a háza körül.
Én szoktam takarítani ritkán.
A vendéglátásban dolgozom 12 órában. Pihenőnapomon sem pihenek, itt a háztartásom, van egy másik ingatlanom, ott a gyomokkal harcolok 1603 m2-en. És van egy 7végi telkünk 20 sor szőlővel.
Nem bírom már fizikálisan. Veszekszik velem nagyim, hogy 7végén is dolgozom, amikor előzőleg is dolgoztam.
Elmagyaráztam neki, hogy egy gondozónő lenne a megoldás, amit az önkormányzat biztosít(a többi asszonyhoz jár!) kitakarítana, segítene neki 7köznap. Nem hajlandó belemenni.
Reggelente az ágyból nem bírok kikelni, úgy fáj mindenem a 12 órás talpalástól és emelgetéstől. A saját dolgaimra nincsen időm.
Mi a francot kellene csinálnom?
Felnőtt ember vagy, és kiállsz magadért. Ő nem hajlandó elfogadni, hogy neked is van életed, de ez nem a Te hibád.
Mész, amikor tudsz menni, és kész. Rengeteg ilyen idős asszonyt láttam, akik nem voltak hajlandóak belátni, hogy mi a megoldás, és ez csak rosszabb lesz, egyszer elesik, és jobb esetben kórházban köt ki...
De ezért nem neked kell több áldozatot hoznod.
"Mi a francot kellene csinálnom?"
Megtanulnod nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!