Mást is zavarna ez vagy túlaggódom?
10!
Igazad van. Atugrottam azon a részen
Miért ragaszkodtok annyira ehhez a "menjünk mi a nagyszülőkhöz, hogy lássa őket is a gyerek" meséhez? Ha a nagyszülők szeretnék látni az unokájukat, akkor bizony fogják meg magukat és jöjjenek el ők hozzátok. Ilyen egyszerű.
A másik dolog, amit nem értek, hogy a 2 kutyát minek viszitek ilyen alkalmakkor magatokkal? Ahogy valaki írta, van állatmegőrző, kedves ismerősök, szomszédok, stb. Ha két másik gyerekként kezelitek a kutyákat, akkor ne csodálkozzatok már, hogy háromszor annyi gond van, több helyre kell figyelni, mint eleve.
Szerintem is mama-papa meglátogatja az unokát, ha hiányzik. Ha nem hiányzik, akkor így jártak. Szerinted a 2 éves, aki kb azt se tudja anyján-apján kívül, hogy ki kicsoda, hiányolja őket? Dehogy.
Menjenek hozzátok ha szeretnének.
Én gyerek nélkül se mennék ilyen körülmények közé.
3 éves korig azt szokás mondani, hogy hány hónapos.
Egyébként meg ne menjetek, ha ilyen igénytelenek.
Én biztosan nem mennék. Gyerek nélkül is max látogatóba pár órára, és mennék is haza. És ha megkérdeznék, miért nem megyünk, megmondanám, hogy nem megfelelőek a körülmények, és ha nagyon kíváncsiak a részletekre, akkor el is mondanám, amiket itt is leírtál.
Nem érdekelne, ha megsértődnek, ti vagytok az elsők a gyerekkel, nem az ő érzéseik.
Ahogy írták, menjenek ők hozzátok, eddig úgyis mindig ti mentetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!