17 éves vagyok. Nagyszüleimmel élek. Van egy telefonom, és a nagymamámnak mindennap be kell mutatnom mindent, hogy mit csinálok rajta. Fotók, sms, hívások. Kivel, mit beszéltem, mindent. Miért van ez, ez már nagyon gáz?
Ennyire béna egy 17éves?? Nem tudja törölni az előzményeket? Lol
De en is ugy gondolom hogy fake story...
Naponta megyek a nagymamámhoz. Ha kiraktam a gyógyszereit, kicseréltem a kötéseit, megbeszéljük a boltot, az ebédet, gyógyszertárat, a következő, h kéri a telefonomat. Facebookozunk :)
44éves vagyok
1 év és vége tesó
menj el dolgozni vagy koliba vagy akármi
Csinálj egy képet egy lánnyal. És ha azt a képet meglátja akkor lehet leáll róla. Mert az úgy még is csak magánélet.
A másik lehetőség beszéld rá, hogy vegyen egyet magának és akkor azzal foglalkozik.
Harmadik lehetőség meg szépen megmondod neki, hogy ez neked nem tetszik. És nem kell aggódnia, hogy butaságot csinálsz.
vegyél xiaomit,
van 2 fiok ha épp számon kérné mutasd meg neki az 1.fiokot amin semmit sem csinálsz max tanuláshoz dolgokat
és mikor te használod bármi másra akkor a kettes fiokot
Ha esetleg ujlenyomat olvasod háttul van akkor mondjuk mutato ujjal a tiedet középsővel azt amit nagyid mutatsz oldod fel, de ugyan ez mintával is meg.
Teljesen elválasztott fiokok szoval egyik dolga se látszi ka másikon ha jól állítod be.
Amugy meg elég durva h ennyire semmibe veszi ilyen idősen a magánéletedet, hiszen már nem 10éves vagy akit félteni kéne az interneten bujdoso csunyabácsiktól. Tudom h nála laksz meg minden de azért ez durva, és biztos nem fog neki örülni ha ezt mondod sőt. De állj a talpadra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
erre gondoltam, nem lehet hogy ez is az övé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!