Úgy bár csak nyugdíjas korú édesanyám van, de nem miatta kérdem, hanem magam miatt. Ez lehetséges?
ne haragudj, de több diplomával egy értelmes mondatot nem tudsz megfogalmazni.
Mit jelent, hogy úgy bár csak?
Megint nem érted... vagy nem akarod megérteni, szerinted itt mindenki szépen és helyesen ír? Nem gondolod, hogy mondjuk különböző részképezség tanulási zavarokkal is képes lehet valaki jó jegyeket szerezni? Valószínűleg nekem is van, de érdekes módon kitaláltam alternatív tanulási módszereket magam számára, ami miatt mondjuk ezen a mesterképzésen jó eredményeket értem el, különösen, hogy gyakorlatilag minden tantárgyból szóbeli vizsgakat tettem szinte... vagy ha volt is írásbeli, azt is megoldottam, ugyanis google drive automatikusan javítja a dolgokat :).
A tanulási zavarokkal küzdőknek nem gond az egyetem, mert nem azt jelenti, hogy hülye vagy, csak hogy az agyad másképpen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!