Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Úgy bár csak nyugdíjas korú...

Úgy bár csak nyugdíjas korú édesanyám van, de nem miatta kérdem, hanem magam miatt. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, ha megérem a nyugdíjat és elkezdek előtakarékoskodni most így 30-31 évesen, bocs eddig csak tanultam, de egyetemi képzések és szakmai képzések mellett is dolgoztam, és félre tudok rakni pénzt, viszont úgy érzem, hogy még ez se lesz elég a tisztességes méltó nyugdíjhoz és mondjuk a lakásomat eladva, idősek otthonába költözek be, akkor én mint idősek otthonába lévő nyugdíjas, vállalhatok nyugdíjasnak való állásokat, kiegészítésképpen?

#Nyugdíjasmunka #Időslét #előrenézés #öngondoskodás.
2022. febr. 16. 13:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kilences miért is becsülsz le?
2022. febr. 16. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de több diplomával egy értelmes mondatot nem tudsz megfogalmazni.

Mit jelent, hogy úgy bár csak?

2022. febr. 17. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet hirtelen írtam le és nem gondoltam át helyesírás alapvető szabályai szerint a kérdésemet, elnézést... tényleg.... bár gondolom te se úgy ülsz le, ha valahova elrohansz, vagy éppen dolgod van, de van egy hirtelen gondolatod a családod számára, hogy teljesen átgondolod mikor a hütőmágnes fecnijére teszed, hogy melyik családtagod milyen dolgokat csináljon meg a ház körül... de könnyű a más szemében a szálkát meglátni...
2022. febr. 17. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanulj már meg írni!
2022. febr. 17. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Megint nem érted... vagy nem akarod megérteni, szerinted itt mindenki szépen és helyesen ír? Nem gondolod, hogy mondjuk különböző részképezség tanulási zavarokkal is képes lehet valaki jó jegyeket szerezni? Valószínűleg nekem is van, de érdekes módon kitaláltam alternatív tanulási módszereket magam számára, ami miatt mondjuk ezen a mesterképzésen jó eredményeket értem el, különösen, hogy gyakorlatilag minden tantárgyból szóbeli vizsgakat tettem szinte... vagy ha volt is írásbeli, azt is megoldottam, ugyanis google drive automatikusan javítja a dolgokat :).

A tanulási zavarokkal küzdőknek nem gond az egyetem, mert nem azt jelenti, hogy hülye vagy, csak hogy az agyad másképpen működik.

2022. febr. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!