Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyámat nem érdekli az én...

Anyámat nem érdekli az én gyerekem, csak a testvéremé?

Figyelt kérdés

Nekem 3 gyerekem van, 10, 7 és 2 évesek. Évekig foglalkozott azért velük, nem túl sokat, de segített. Annyit kaptak, amit mi is gyerekként. Sokszor voltunk magunkra hagyva, soha nem játszott velünk, mindig üzleti utakra ment, stb. Nem volt egy mintaanya, ezt szoktuk meg. Így az unokáknak ez pont elég volt abban a pár órában amit nyújtott, mert mi neveljük öket nem ö.

Viszont! Bátyám bulicsászár volt, mással se foglalkozott 40 éves koráig, akkor jött meg az esze. A gyereke most 2 éves neki is. Az anyánk az ö gyerekével sokkal többet foglalkozik, még velünk se törödött ennyire soha. Még nyugdíjba is ment miatta, pedig a munka volt az élete. Bölcsibe viszi-hozza, egész napokat nála van, játszik vele, stb. Csak ámulok. Amikor nálunk baj volt és kellett volna a nagymama segítsége elmenni a gyerekért az oviba pár éve, azt mondta nem ö a gyerek anyja, oldjuk meg ahogy tudjuk. A feleségem unokatestvére segített be. Az anyánk házában nem hazudok, 10 kép van kint a bátyám gyerekéröl, az én 10 éves gyerekemröl a mai napig 1db sincsen! Nemrég találtuk meg a könyvek között a középsö ovis képeit felbontatlanul egy borítékban amit még adtunk neki régen.

Nem értem a dolgot, a bátyámmal se volt soha jobb viszonya mint velem, a mai napig vele se törödik, nem beszélget vele, csak hozza-viszi kb szótlanul a gyereket. Bátyám is ezt mondta amikor beszéltem vele erröl. A feleségem szerint az a kisgyerek kiköpött mása a bátyámnak és öt látja benne az anyánk, mintha újra nevelhetné a kisfiát amit elmulasztott. Szerintetek is ez lehet? Nem merek vele beszélni erröl mert sose voltunk olyan kapcsolatban hogy lelkizzünk. Más okot én se tudok, de nagyon rosszul esik, hogy már a két nagyobb szóvá is tette, hogy a mama sokkal jobban szereti az unokatesót, jobban játszik vele, meg milyen jó lenne ha egyszer ök is ott aludhatnának a mamánál. Amit sose engedett mert ö már egyszer felnevelt 2 gyereket és már nincs idegzete altatásra meg fürdetésre. Persze a bátyám gyereke heti 2x ott alhat minimum.

2022. jan. 24. 10:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Valószínű hogy ő lett a kedvenc számára :/ Mindig is kivètelezni fog vele
2022. jan. 24. 10:34
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
A kérdés lényege pedig...? Van ilyen. El kell fogadni.
2022. jan. 24. 10:37
 3/25 anonim ***** válasza:
16%
A legújabb kisgyerek anyja mit szól ehhez? Mármint két éves gyereket hetente kétszer a férje anyjánál altat :-o? Amellett bszni is lehet azért, szóval az nem indok, a gyereknek se adnak ezzel semmi pótolhatatlan élményt, sőt... Valami nem stimmel ebben.
2022. jan. 24. 10:37
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy a feleségednek lesz igaza.
2022. jan. 24. 11:16
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Lehetséges hogy a feleségednek van igaza. De szerintem ezt a dolgot engedd el, mert ez csak rosszabb lenne ha erőlteted. Engem sem szeretett soha a nagyanyám, csak az unokatesóm volt az isten. Próbáltam közeledni a nagyi felé, de éreztem rajta az elutasítást, ridegséget. Nagyon rossz volt ezt kiskamaszként megélni. Szerintem engedjétek el a dolgot, még ha fáj is, édesanyád nem fog megváltozni.
2022. jan. 24. 11:22
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Az én anyám jobban szereti a tesóm gyerekeit, mint engem. Amióta megszülettek, le se szar, csak a gyerekeket látogatja. Ez sem egy túl jó érzés, de ez van :D
2022. jan. 24. 11:26
 7/25 anonim ***** válasza:
23%
Mindig van egy kedvenc legyen akár gyerekről vagy unokáról szó. Mondjuk azokat nem értem akik kipottyantanak hármat mert azt hiszik hogy nagymama majd felneveli helyettük.
2022. jan. 24. 11:32
 8/25 anonim ***** válasza:
19%
Anyad még fiatal volt, amikor az első gyereked született. Mennyi lehetett, 50? Ebben a korban egyértelmű, hogy a saját élete a lényeg.
2022. jan. 24. 11:37
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan jön ki a feleségeddel?
2022. jan. 24. 12:23
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
#9 akkor az ember ne is szüljön gyereket 60 éves koráig, mert addig a saját élete a lényeg?
2022. jan. 24. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!