Szerinted a mamám jól csinálja és mondja vagy rosszul?
Figyelt kérdés
A mamám mindig arra tanít: fiam az okos azt is tagadja ami van , a bolond meg azt is mondja ami nincs.
Tehát a mamám olyan ha valakivel össze akad és kérdezi hogy vannak ő azt mondja elvannak szegényesen, megha valaki meg dicséri hogy de szép autótok van erre ő azt mondja óó OTP-RE vettük fizessük már 15 éve, tehát tagadja hogyvan pénzük engem is erre tanít meghogy amikor sokan vannak a boltba keveset vasaroljak olcsó dolgokat mikor nincs ott annyira senki akkor vegyek drága dolgokat, meg ha valaki kérdez panaszkodni kell... nekem ez olyan furcsa
2021. dec. 27. 10:19
11/15 anonim válasza:
#10: Miért lenne baromság? Nem olvastál történelmet? A fél ország jelentett a másik feléről...
12/15 anonim válasza:
Nem a semmiért utálták a spicliket, sőt manapság is.
13/15 anonim válasza:
Hatvanas idős ember vagyok. Anno, gyerekkoromban ezt úgy mondták az akkori idősek, hogy aki dicsekszik, annak adj, aki panaszkodik, attól el kell venni. Persze ez is csak egy szólás volt, nem mindenkire érvényes. Viszont azt én egy életre megtanultam belőle, hogy soha nem mesélek senkinek az anyagi helyzetemről. A legszűkebb családomon kívül még a rokonok sem tudják, valójában milyen az anyagi helyzetünk. Úgy vagyok vele, aki szegényebb, annak azért nem mondom, ne legyen szomorú, mert neki nincs, aki gazdagabb, az meg ne mosolyogjon rajta, hogy nekünk csak "ennyink" van.
14/15 anonim válasza:
Csak simán cigányvajdát játszik.
Nem néz túl sok TV-t esetleg?
Amúgy ez teljesen beteges, ki a frász nézi azt, hogy mit veszel a boltban?? De most komolyan... aztán pont őt... :D:D
15/15 anonim válasza:
Utolsó, nem laktál falun még mi? A pofázás, pofázás,. mások kibeszélése a fő szórakozás: első körben hogy ez mit és mennyit vett.. Negyven éve ebben élek. Annyi rosszindulatot, szemétséget mint maguktól a boltosoktól, csak a pletykafészek postásoktól tapasztaltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!