Normális ha aggódom mamámért?
Én is úgy látom ezt a történetet hogy a nagymama jó példát mutat az unokájának.Mert önzetlenül,érdek nélkül segít egy másik emberen,aki érezhetően komoly bajban van.
Amiket leírtál erősen zavart a férfi,de nem úgy tűnik a viselkedéséből hogy másokra veszélyt jelent.Önmagára nagyobbat.És kétlem hogy bántaná a nagymamádat ,aki mindig kedves és jólelkű volt vele.
De valahol megértelek,nem az én szerettemről van szó.Valószínű én is aggódnék egy ilyen helyzetben,de felnéznék a nagymamára hogy a történtek ellenére is így tud viselkedni.Emberséges.
Hamarosan megoldódik ez a problémád,mert ha képtelen fizetni a számlákat akkor mennie kell onnét.
"Én az unokája vagyok, nekem is megvan a saját magam baja, nemhogy még mamámnak."
"Csak simán mama, nagymamáim már elhunytak."
Kérdező, rossz olvasni, amiket írsz. Ennyi előítélet, ennyi önteltség és rosszindulat ilyen fiatalon...
Nem ok nélkül mondják, hogy kiveszett az empátia, az együttérzés az emberekből.
Azt a két szelet zsíros kenyeret is sajnálod egy éhező embertől? Vagy attól félsz, hogy kieszi a vagyonából a mamádat?
Elképesztő.
És mivel csak annyit tudsz a szerencsétlen ellen felhozni, hogy beteg, még képes lennél vájkálni a múltjában, hátha találsz valamit, ami igazolja előítéletedet, és jogosan gyűlölhetnéd.
Már bánom, hogy egyáltalán elolvastam a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!