Mostanában nagyanyámmal semmit se lehet nyugodtan
megbeszelni mert hamar ideges lesz, és most már sűrűn
kihoz a sodrombol. Hiába próbálok szépen közeledni
felé, ő mindenen felkapja a cukrot... Másoknak is ilyen a
nagymamája?
Figyelt kérdés
Ma reggel is kértem szépen tőle egy méterest és ő olyan durván válaszolt... Nem tudom hogy mit tegyek vele, és amikor szépen szólok neki hogy próbáljon megnyugodni akkor még jobban kiabál hogy ő nem is ideges, pedig látszik rajta hogy valami nem kóser vele... Nem tudom lehet hogy én reagálom túl mivel terhes is vagyok és érzékenyebb és a gyöngédséget hiányolom, ő meg alapból nem tud gyöngéd lenni, ez hiányzik belőle, arra hivatkozik hogy a szülei őt így nevelték, és a hangnemet ahogyan beszéltek hozzá, nem tette szóvá.... Ti a helyemben hogyan viszonyulnatok?
Lehet, hogy kapott egy méterest (pofont) és most nem tud írni.
2021. dec. 9. 13:34
22/30 anonim válasza:
Elhiszem, valami tájjellegű megnevezés lehet.
2021. dec. 9. 13:34
23/30 anonim válasza:
Felénk is a mérőszalagot jelenti. De ez csak egy példa volt a kérdező részéről, itt mrg mindenki ezen rugózik.
2021. dec. 9. 15:24
24/30 anonim válasza:
21: vagy a korábban említett másik "méterest" kapta el.... :))))
2021. dec. 9. 15:35
25/30 anonim válasza:
A kérdező ugráltatni akart egy idős embert. Innen mi a kérdés? Amúgy meg nem kéne más nyakára szülni.
2021. dec. 9. 15:59
26/30 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező nem ilyen kommentekre számított, és most benyomta a hisztit. Nem fogtuk a pártját.
2021. dec. 9. 18:33
27/30 anonim válasza:
Abba bele sem gondoltatok, hogy a méteres kalács már korábban elkészült és abból szeretett volna egy szeletet kérni? Nagyon nagy fantázia kell hozzá :D
2021. dec. 9. 23:05
28/30 anonim válasza:
Mert a kérdező nem tudja magának levágni? (nyilván közös háztartásban vannak)
Amúgy meg ezt már sosem fogjuk megtudni, mert a kérdezőt annyira "bántja" a dolog, hogy vissza sem néz.
2021. dec. 10. 07:00
29/30 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy egy háztartásban laknak?
2021. dec. 10. 08:59
30/30 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni a dolgaidba, de szerintem ha várandós vagy, akkor biztos van férjed, vagy legalábbis ha nem is volt esküvő, vagy papír csináltatva a házasságról, de biztosan együtt él veled(általában így van). Ő is tudna törődni veled, neked pedig nem a nagymamádtól kellene elvarnod ugyan ezt. Szerintem ha te a helyében lennél, te sem örülnél annak, ha egy nálad 40-50 évvel fiatalabb ember téged ugraltatna egyfolytában, még ha terhes is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!