Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mostanában nagyanyámmal...

Mostanában nagyanyámmal semmit se lehet nyugodtan megbeszelni mert hamar ideges lesz, és most már sűrűn kihoz a sodrombol. Hiába próbálok szépen közeledni felé, ő mindenen felkapja a cukrot... Másoknak is ilyen a nagymamája?

Figyelt kérdés

Ma reggel is kértem szépen tőle egy méterest és ő olyan durván válaszolt... Nem tudom hogy mit tegyek vele, és amikor szépen szólok neki hogy próbáljon megnyugodni akkor még jobban kiabál hogy ő nem is ideges, pedig látszik rajta hogy valami nem kóser vele... Nem tudom lehet hogy én reagálom túl mivel terhes is vagyok és érzékenyebb és a gyöngédséget hiányolom, ő meg alapból nem tud gyöngéd lenni, ez hiányzik belőle, arra hivatkozik hogy a szülei őt így nevelték, és a hangnemet ahogyan beszéltek hozzá, nem tette szóvá.... Ti a helyemben hogyan viszonyulnatok?

Másoknak is ilyen a nagyszmamaja?

#nagyszülő #Öreg fiatal ellentét #Gyongedseg hiánya
2021. dec. 9. 08:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Ha már itt "méterezünk", hadd említsem meg, hogy jártam egyszer egy étteremben, ahol méterre (is) adták a sört. Az ember kért 1 méter sört, és kihoztak egy hosszú, keskeny tálcán annyi korsó sört, amennyi pont 1 métert tett ki (azt hiszem 6 korsó volt).
2021. dec. 9. 10:33
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan el is tűnt a kérdező???
2021. dec. 9. 10:51
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

12# gyorsan el is tűnt a kérdező???

Tömi magába a méterest,

legyen akár kékeres,

vagy valami édesebb,

a végén sörrel öblöget.

(Idézet A méteres c. versből)

2021. dec. 9. 11:00
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
#13: :)))))
2021. dec. 9. 11:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Oké, terhes vagy,, de nem vagy beteg: minek kéne körületted ugrálni egy idős embernek? Ami a gyengédséget illeti: a gyereked apjától várd.
2021. dec. 9. 11:28
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban a "méteres" a lendületből adott pofont jelentette. És még megsértődsz, hogy nem kaptál egyet?
2021. dec. 9. 12:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "méteres" az mérõszalag,amivel meg lehet mindent mérni.
2021. dec. 9. 12:22
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
A fél országban eltöltöttem kisebb nagyobb időt, de a mérőszalagot sehol sem hívták méteresnek, utolsó...
2021. dec. 9. 12:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy viszonyulnék? Nem szülnék más nyakára első körben, ésszel szexelnék amíg nincs saját otthonom...
2021. dec. 9. 12:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
18-as, én méterrúdra már hallottam.
2021. dec. 9. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!