Hogyan vegyem rá nagyanyámat, hogy húzza le a wc-t?
Figyelt kérdés
Sajnos ide kellett költöznöm hozzá. De minél hamarabb el akarok innen menni, ebben az is közre játszik, hogy nem húzza le maga után a wc-t. Mikor először bementem a wc-be akkor undorító szagot éreztem és belenéztem a wc kagylóba, amiben ott úszott a papír meg a hūgy. Azóta mondom neki, hogy húzza le normálisan. Ilyen elfordítós vagy milyen a wc lehúzója, régi fajta manuális. Aztán nagyanyám csak 1-2 másodpercre fordítja el, olyan rövid idő alatt meg nem megy le az egész. A papír pl mindig ott van a wc kagylóban akárhányszor bemegyek utána. Azt mondja, azért nem húzza olyan sokáig mert sok lesz a víz számla. Szerintem attól, hogy normálisan lehúzza maga után még nem lesz milliós a víz számla. Szerintem ez alapvető igényesség, hogy nem hagyok semmilyen terméket a wc-ben magam után, még papírt sem. Van valakinek valamilyen tippje, hogyan vegyem rá mégis? Vagy hogyan bírjam ki addig itt nála amíg el tudok menni albérletbe? Nagyon nehezen viselem el az igénytelenséget.
Hát igen jogos 😂 mivel külön van a szennyvíz ugye ez a wc lehúzása meg a csatornadíj kézmosás fürdés mosógép stb ( ha máshogy van majd vki kijavít de a lényege ugyanaz)
A szennyvíz lehúzástól függetlenül ugyanannyi ha napi 1x húzom le vagy napi 200 x.
" Spórolok" magyarul ne ingyenélősködjêl hanem adjál neki valamennyit mivel gondolom főzve mosva van a valagadra
2021. nov. 29. 13:01
22/32 anonim válasza:
És ha nem?
2021. nov. 29. 13:12
23/32 anonim válasza:
Miket írsz és a csodából veszel ennyi baromságot ma 13:01-es????
Hány WC használat, mennyi víz öblítésenként, milyen víz és csatornadíjjal?
2021. nov. 29. 14:07
26/32 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező, érthető, hogyha egy odaköltözöl nagyanyádhoz, akinek vannak olyan szokásai, amik nem tetszenek neked.
Sajnos az a helyzet, hogy ő van otthon a saját lakásában, és ő úgy használja a saját wc-jét, ahogy neki tetszik.
Ha tippelnem kell, akkor lakbér nélkül fogadott be, mert nehéz anyagi vagy családi helyzetbe kerültél. Én a tehelyedben hálás lennék emiatt, és nem azon kötekednék, hogy hogyan használja a saját wc-jét.
2021. nov. 29. 14:30
27/32 anonim válasza:
Könnyen beszélsz, nem neked kell szagolni :)
2021. nov. 29. 14:42
28/32 anonim válasza:
27# A kérdezőnek sem kell szagolni, bármikor elmehet a Hiltonba szerintem.
2021. nov. 29. 14:52
29/32 anonim válasza:
Nem is én számoltam ki a 600 ft-ot 😂😂😂😂😂
2021. nov. 29. 15:04
30/32 anonim válasza:
Még mindig könnyen beszélsz. Ha te lennél az ő helyzetében, kíváncsi lennék mit tennél. Álszent vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!