Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi lehet a baja? Mit tegyek?

Mi lehet a baja? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy barátom 4 hónapja

Viszont az öreg anyja akivel jelenleg lakik mert sajnos beteg, ő nevelte ő nem kedvel engem. De nem is ez a legnagyobb baj hanem hogy a barátomnak már fel tett olyan kérdéseket amihez semmi köze. Mint pl az hogy mivel védekezünk heti hányszor sexelunk. És fél attól hogy terhes leszek! Viszont ha ott vagyok nem mond semmit kedvesen beszél néha meg hozzám sem szól.

A hétvégén nálam aludt a barátom mert mi vigyáztunk a hugomra. És a barátom öreg anyja vasárnap este azt mondta fogja meg magát és költözzön el. Egyik barátnőjét se mutatta be neki csak engem.

Probléma neki a mi kapcsolatunk csak azt nem értem hogy miért.. Az én szüleim egy rossz szót nem szóltak eddig. Úgy véli megváltozott az unokája mióta velem van mert elég sokat találkozunk. Mit kellene tennem hogy el fogadjon? Vagy mit ne tegyek? Hibákért elnézést és normális válaszokat várok!

Én 22N

Ő 26F

2021. nov. 9. 15:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Erre én is gondoltam. Persze a párom nem hallgat rá mert szeretjük egymást. Én mindent meg próbáltam de ha nem vagyok ott akkor vége ott én vagyok a hibás. Utolsó előtti valaszolonak :nem kell nekünk sem a háza sem pedig a pénze. Ő él a párom házában és ő zavarja el. Ő nem csinál semmit telefonozik pletykal ennyi az élet.
2021. nov. 10. 00:23
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem fog elfogadni, mert fél hogy kiveszed a mankót a lába alól. Pontosabban, ezek a durva megnyilvanulasok nem neked szólnak, hanem a tehetetlen helyzetének. Ha valóban szereted a barátod, és akarod őt, próbáld meg a mami felé azt mutatni, hogy megbízható vagy, veled többet nyer ő is, mintha a fia egyedül maradna. Ha esetleg eddig nem tetted: Beszélgess vele, érdeklődj felőle, vigyél neki valamit, segíts be neki, amit lehet az elején nehezen fogad, de idővel megváltozhat.
2021. nov. 22. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
* persze mindezt szigorú hátatok között, mert könnyen át lehet esni a ló másik oldalára...
2021. nov. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!