Mi lehet a baja? Mit tegyek?
Sziasztok. Van egy barátom 4 hónapja
Viszont az öreg anyja akivel jelenleg lakik mert sajnos beteg, ő nevelte ő nem kedvel engem. De nem is ez a legnagyobb baj hanem hogy a barátomnak már fel tett olyan kérdéseket amihez semmi köze. Mint pl az hogy mivel védekezünk heti hányszor sexelunk. És fél attól hogy terhes leszek! Viszont ha ott vagyok nem mond semmit kedvesen beszél néha meg hozzám sem szól.
A hétvégén nálam aludt a barátom mert mi vigyáztunk a hugomra. És a barátom öreg anyja vasárnap este azt mondta fogja meg magát és költözzön el. Egyik barátnőjét se mutatta be neki csak engem.
Probléma neki a mi kapcsolatunk csak azt nem értem hogy miért.. Az én szüleim egy rossz szót nem szóltak eddig. Úgy véli megváltozott az unokája mióta velem van mert elég sokat találkozunk. Mit kellene tennem hogy el fogadjon? Vagy mit ne tegyek? Hibákért elnézést és normális válaszokat várok!
Én 22N
Ő 26F
A nagyanyja látja, hogy komoly lehet a kapcsolatotok és most xarik, hogy a mindent is megcsináló unokája hamarosan lelép tőle. Ezért akar titeket elválasztani.
Elmondom, mikor lesz jobb a kapcsolatotok. SOHA.
Nem vagytok semmik! A nagymama beteg. Mégis, egy punciért hagyja ott az unokája egyedül szenvedni... Remélem, ti nem szaporodtatok még!
Majd, ha meghal a nagyi, akkor jó a ház meg a lóvé, mi...?
Próbálj meg barátkozni a nagyival! Az idősek imádnak a fiatalkorukról - meg a régi időkről beszélni! Kérdezgesd őt ezekről!
Hidd el! Meg fog kedvelni!
Megsúgom nektek, hogy még manapság is gyakori eset, hogy a család magához veszi az idős nagyit, mert egyedül már nem tudna gondoskodni magáról. Ismerek ilyen családokat!
Komolyan... Nem tudom, milyen szörnyetegek vagytok ti, hogy arra bíztatjátok a kérdezőt, hogy a barátja hangyja magára a beteg nagyit...
Sajnos, gyakran tapasztalom a környezetemben is ezt az újfajta felfogást, hogy az időseket le kell tojni, nem kell velük foglalkozni... Csak patkoljanak már el, és legyen meg végre a ház...
Azt azért ne felejtsétek el, hogy ti is lesztek majd idősek! Hamar eljön az öregkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!