Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezek után látogassam a nagyszü...

Ezek után látogassam a nagyszüleimet?

Figyelt kérdés
Ki volt nyalva a sggem egesz eletemben ezert lettem olyan amilyen (diplomas, karrierista, gyermektelen)
2021. okt. 7. 13:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Egy bizonyos kor (18 év) felett másokat okolni a hibáinkért nem vall érett személyiségre.
2021. okt. 7. 13:15
 2/25 anonim ***** válasza:
87%

Hogy jönnek ide a nagyszüleid?

Az hogy milyen lettél, az a te hibád, nem másé.

Egoista diplomás buta vagy inkább, ahogy látom.

2021. okt. 7. 13:16
 3/25 A kérdező kommentje:
De semmit sem csináltam. Szeretem az eletem.
2021. okt. 7. 13:17
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Na és ennek konkrétan mi köze van a nagyszüleidhez? Amúgy egyet értek az elso 2 hozzászólóval
2021. okt. 7. 13:34
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Az első és a második mondat között nem sikerül logikai kapcsolatot felfedeznem.
2021. okt. 7. 13:36
 6/25 A kérdező kommentje:
Hogy így hirtelen ezt mondták a szemembe. Semmi panasz, csak így a semmiből.
2021. okt. 7. 13:42
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
Jól mondják. Biztos nem ok nélkül.
2021. okt. 7. 13:50
 8/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha akarod látogasd őket, ha nem akkor ne.

Sok öreg azt hiszi, hogy neki joguk van beugatni bárkinek, csak mert öregek.

2021. okt. 7. 13:55
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
Ez most valami lázálom, hogy így képzeled el, hogy milyen egy gyerekmentes karrierista személy élete és személyisége? Konkrétan egyetlen mondatod közt sincs összefüggés. Ki mondott kinek mit? Mi van?!
2021. okt. 7. 13:56
 10/25 anonymousreview60 ***** válasza:
72%

"Egy bizonyos kor (18 év) felett ..." Ezzel az a baj, hogy a bizonyos kor előtti (nem/rosszul/)nevelés hatásai nagyban, döntően meghatározhatják a bizonyos kor feletti létet. Ugyanakkor ahogy telik az idő a bizonyos kortól számítva, egyre több lehetőség volt a vkorrekcióra, tehát egyre kevésbé elfogadható a bizonyos kor előtt ezt-azt elkövetett (nagy)szülőket okolni.

Mi ez a bizonyos kor? 18? 21? Az első lakásrészlet befizetésének napja? Akibe nem neveltek kellően sok körülteikntést, annak honnan és mikor kellene felismernie, hogy valamit szarul csinál?

Kérdező: A kiírásod értelmezhető, de csak erőfeszítéssel, tehát dühből írtad. Hogy kinek van igaza, az így nem eldönthető.

2021. okt. 7. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!