Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem tud leállni a...

Miért nem tud leállni a nagyanyám?

Figyelt kérdés
Ritkán jövünk nagyszüleinkhez. És ha jövünk akkor szinte mindig azt kell hallgatni hogy a ku*va anyját a gyurcsánynak hogy az milyen szar. Én se vagyok oda érte, de miért kell folyamat ezt mondogatni? Ha éppen nem őt szidja akkor valami más miatt ideges. Ahelyett, hogy értelmes dolgokról beszélgetnénk. El lehet nála valahogy érni hogy ne ilyenekről beszéljen mindig?

2021. szept. 18. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Miután feltehetően IQ -végtelen, és a köztévét nézi napi 26 órában ennyire futja nála.
2021. szept. 18. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez élete témája, más szórakozása nincs az életben, és feltételezem, hogy rosszindulatú is, ha csak arra futja neki, hogy valakit mindig szidjon.

Ha unokát csinálnál neki, akkor az lenne egy ideig a téma, de előbb utóbb ott is találna hibát. Az ilyen embereknek a lételemük a konfliktus, az én nagyapám is ilyen.

2021. szept. 18. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
A nagyanyád a XXI. század média végterméke: ezt akarják az egész világon, hogy a nagyanyádhoz hasonló emberek legyenek. Amit a tv-ben, interneten, médiumokon olvasol, az befolyásolja a véleményedet. Ennyi az egész. Csak te tudsz védekezni, ők meg már nem
2021. szept. 18. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb simán megmondod neki, hogy mama nem lehetne a politkén kívül másról beszégetnI?
2021. szept. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!