Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg én vagyok a tiszteletl...

Tényleg én vagyok a tiszteletlen bunkó?

Figyelt kérdés
Történt köztem és nagyfater közt egy kisebb balhé. Egy nagy családi házban élünk, mi lakunk fent, ők meg az alsó szinte. Történt nálunk egy kisebb veszekedés, és feljött balhézni. Nem is tudta hogy miről van szó, feljött és elkezdett ok nélkül ütni, leverte a szemüvegemet ami össze is törhetett volna, és nem ő fizetett érte egy csomó pénzt. Aztán mikor ellenkeztem és megmondtam neki hogy álljon le még neki állt feljebb és tovább ütött. Eltelt azóta egy egy kis idő, nyaralni voltam, írtam neki ott egy messenger üzenetet. Üzenetben a jellemzése volt, annyit írtam röviden, hogy sose kaptam tőle se én, se a testvéreim egy kedves szót se, csak a lebaszást, egyszer se mondta hogy szeretlek, csak a morgolódást. Ő amúgy egy elég mogorva ember, sose voltak barátai, általában egész nap a TV előtt ül és gyűlölködik, mindenki hülye csak ő az okos, sose szól senkihez se normálisan. Ennyi az elősztori ami miatt haragszik, azóta ha meglát mindig elkezd ütni amíg nem megyek a szeme elől. 1 hónapja a vendégek előtt jött ugyan úgy nekem, minden ok nélkül, barátaimnak nagyon jó első benyomásuk volt vele kapcsolatban, mondhatom. Lényeg az most jön. Lent voltam megetetni a macskáimat, meg játszottam velük, kicsik még, 3 hónaposak. Hallottam hogy nyílik az ajtó, majd elkezdett ordítani, hogy húzzak előle. Nem mentem, mert miért tenném, aki fél év alatt nem képes megnyugodni és ennyire utál azzal nem foglalkozok. Szokásos módon elkezdett ütni, majd meguntam hogy elviselem az ütéseket, elég rendesen neki mentem. Addig ütöttem amíg földre nem került. Sérülést monoklin meg 1-2 kék zöld folton kívűl nem szerzett (Rajtam is voltak több hétig, az érdekes nem volt ekkora szenzáció). Azóta én vagyok a rossz mamám szerint, amiért egy idős embernek így nekimentem. Minden utolsó trógernek elhordott. Mégis mit kellett volna tegyek, hagyni hogy még üssön több hónapon keresztül? Amúgy se én kezdtem ezt az egészet, ha nem egy elviselhetetlen tahóként élte volna az életét nem lenne ez az egész. Mit csinálnátok a helyemben?
2021. szept. 12. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ott hibáztál - megítélésem szerint -, hogy messengeren tovább feszítetted a húrt. Tudom, hogy nem könnyű ilyen igazságtalanságra nem reagálni, de van egy olyan mondás is, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2021. szept. 12. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Van akit akkár szóban is alaposan ki kell osztani mert másból nem ért.
2021. szept. 12. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Jól tetted, de mi a baja, apád nem tud segíteni, rokonság, haverok, vagy valami szervezet?
2021. szept. 12. 15:48
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Én meg nem hiszek a mesékben.
2021. szept. 12. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező megkérdezted, tényleg te vagy e a bunkó. Tehát ha valaki azt mondja, nincs igazad, akkor azt is el kell fogadni.

Vagy: csak önigazolásból írtad ki, hogy melléd álljanak. De. Tele van balladai homállyal a sztori, nem ismerünk téged, a nagyfatert is csak onnan, amilyennek te leírtad. Nem voltunk ott, nem ítélkezhetünk.

Egyetértek egy, előttem szólóval: ha nem tetszik ahol vagy, költözz.

2021. szept. 12. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt tudni kel kié a ház.Akié azé a jog hogy ott legyen.A többiek költözzenek és éljenek békés életet.Nem val senki részéről szép viselkedést az agresszívításeerreee.Nem lett volna szabad ezt megvárni.Gondolom az idös úré a ház szeretne a feleségével öregségükre nyugalmat, és nem azt hogy a saját munkájából vásárolt otthonába még meg is legyen verve.Fogatlan oroszlánt legyőzni dicsőség!!
2021. szept. 16. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Én eddig se bírtam volna, a szemüveges esetnél megvertem volna.

Jól tetted.

2021. szept. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!