Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg én vagyok a tiszteletl...

Tényleg én vagyok a tiszteletlen bunkó?

Figyelt kérdés
Történt köztem és nagyfater közt egy kisebb balhé. Egy nagy családi házban élünk, mi lakunk fent, ők meg az alsó szinte. Történt nálunk egy kisebb veszekedés, és feljött balhézni. Nem is tudta hogy miről van szó, feljött és elkezdett ok nélkül ütni, leverte a szemüvegemet ami össze is törhetett volna, és nem ő fizetett érte egy csomó pénzt. Aztán mikor ellenkeztem és megmondtam neki hogy álljon le még neki állt feljebb és tovább ütött. Eltelt azóta egy egy kis idő, nyaralni voltam, írtam neki ott egy messenger üzenetet. Üzenetben a jellemzése volt, annyit írtam röviden, hogy sose kaptam tőle se én, se a testvéreim egy kedves szót se, csak a lebaszást, egyszer se mondta hogy szeretlek, csak a morgolódást. Ő amúgy egy elég mogorva ember, sose voltak barátai, általában egész nap a TV előtt ül és gyűlölködik, mindenki hülye csak ő az okos, sose szól senkihez se normálisan. Ennyi az elősztori ami miatt haragszik, azóta ha meglát mindig elkezd ütni amíg nem megyek a szeme elől. 1 hónapja a vendégek előtt jött ugyan úgy nekem, minden ok nélkül, barátaimnak nagyon jó első benyomásuk volt vele kapcsolatban, mondhatom. Lényeg az most jön. Lent voltam megetetni a macskáimat, meg játszottam velük, kicsik még, 3 hónaposak. Hallottam hogy nyílik az ajtó, majd elkezdett ordítani, hogy húzzak előle. Nem mentem, mert miért tenném, aki fél év alatt nem képes megnyugodni és ennyire utál azzal nem foglalkozok. Szokásos módon elkezdett ütni, majd meguntam hogy elviselem az ütéseket, elég rendesen neki mentem. Addig ütöttem amíg földre nem került. Sérülést monoklin meg 1-2 kék zöld folton kívűl nem szerzett (Rajtam is voltak több hétig, az érdekes nem volt ekkora szenzáció). Azóta én vagyok a rossz mamám szerint, amiért egy idős embernek így nekimentem. Minden utolsó trógernek elhordott. Mégis mit kellett volna tegyek, hagyni hogy még üssön több hónapon keresztül? Amúgy se én kezdtem ezt az egészet, ha nem egy elviselhetetlen tahóként élte volna az életét nem lenne ez az egész. Mit csinálnátok a helyemben?
2021. szept. 12. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
jól tetted. nem kellett volna várni vele ennyit...
2021. szept. 12. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
Szégyeld magad. Hány éves vagy? Költözzön el ha nem tetszik valami.
2021. szept. 12. 14:27
 3/17 anonim ***** válasza:
44%

OK, az öreg nem százas, de azért mégsem a haversrác, akivel meg kell vívni a Nagy Csatát. Bőven elég lett volna lefogni a kezét, vagy elmenni onnan, amikor elkezd bunkósodni.

A szülők mindeközben?

2021. szept. 12. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
A szüleid beszéltek vele? Agresszióra agresszió a megfelelő válasz szerinted? Minden családtag úgy volt vele, hogy jó az, ha te verve vagy? Ti laktok a nagyszüleidnél vagy ők nálatok? Ha tudod, hogy idegbeteg miért nem kerülöd a lehető legnagyobb ívben? Senkinek nem tűntek fel rajtad a verés nyomai?
2021. szept. 12. 14:31
 5/17 A kérdező kommentje:

3. Egész végig azt tettem, ha szólt elmentem, de egy idő után te is megunnád ha ütve lennél, akkor nem ilyen magabiztosan írnál. 20 évig rendőr volt, próbáld meg megfogni a kezét csak úgy, nem olyan gyenge az öreg.

4. Utálják mindannyian, annyit mondtak hogy ne foglalkozzak vele. Apám nem tud mit csinálni, nem lakik itt már nagyon rég.

2021. szept. 12. 14:35
 6/17 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom, az ő háza. Semmi köze nem volt a ti veszekedésetekhez fent, de gondolom idegeli, hogy a nyakán éltek, aztán még te osztod ki messengeren. Menjetek el onnan.
2021. szept. 12. 14:44
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Ti nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy az erőszakra nem az erőszak a megfelelő válasz. Apám verte az egész családot. Amint lehetett elköltöztem. Anyám maradt ott boxzsáknak. Aztán egy nagyon csúnya affér után elegem lett, és két nagydarab ismerősöm elkalapálta úgy, hogy gipszben volt a 2 keze egy ideig. Utána soha nem nyúlt anyámhoz többet. Ebből értett, másból nem.

49/N

2021. szept. 12. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Mindkét fél hibázott.
2021. szept. 12. 14:49
 9/17 A kérdező kommentje:
8. Én hibáztam? Gyere ide, és hagyd hogy üssön ahányszor csak lát, kíváncsi vagyok meddig tűröd, ha igen akkor nem vagy férfi, ha meg megvéded magad akkor én is majd azt mondom, hogy hibáztál.
2021. szept. 12. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem akkor, okoska. Hanem, amikor azt gondoltad, hogy majd milyen jó ötlet leosztani az agresszív öreget. Én a helyedben nem nagyon csodálkoznék, mert tudtad, hogy hülye.
2021. szept. 12. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!