Tényleg én vagyok a tiszteletlen bunkó?
OK, az öreg nem százas, de azért mégsem a haversrác, akivel meg kell vívni a Nagy Csatát. Bőven elég lett volna lefogni a kezét, vagy elmenni onnan, amikor elkezd bunkósodni.
A szülők mindeközben?
3. Egész végig azt tettem, ha szólt elmentem, de egy idő után te is megunnád ha ütve lennél, akkor nem ilyen magabiztosan írnál. 20 évig rendőr volt, próbáld meg megfogni a kezét csak úgy, nem olyan gyenge az öreg.
4. Utálják mindannyian, annyit mondtak hogy ne foglalkozzak vele. Apám nem tud mit csinálni, nem lakik itt már nagyon rég.
Ti nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy az erőszakra nem az erőszak a megfelelő válasz. Apám verte az egész családot. Amint lehetett elköltöztem. Anyám maradt ott boxzsáknak. Aztán egy nagyon csúnya affér után elegem lett, és két nagydarab ismerősöm elkalapálta úgy, hogy gipszben volt a 2 keze egy ideig. Utána soha nem nyúlt anyámhoz többet. Ebből értett, másból nem.
49/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!