Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért lettek ma ilyenek a...

Miért lettek ma ilyenek a nagyszülők?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek!! Nem általánosítás de sok ilyet látok.

Az unoka teher, ne jöjjön ne nyaraljon itt nem vigyazok rá mit kèpzel....

mondja ezt legtöbbször egy olyan nagyi, akinek a most 25-30 éves gyereke az egész nyári szünetet anno a nagyinál töltötte. Két másik unoka tesoval együtt. Vagy ez ilyenkor feledésbe merül? Miért változtak meg ennyire az emberek? A mentalitás?

2021. szept. 9. 10:38
 121/134 anonim ***** válasza:
76%

Én nem értem, miért esnek át itt sokan a ló túloldalára, mintha bárki azt várná el, hogy a nagyszülők kétnaponta járjanak oda unokázni munka után...

De azért mikor egy közel élő nagyszülő 2-3 hetente egyszer sem néz rá az unokájára meg sosem akar rá vigyázni, mert nincs igénye és, hogy vele legyen, az gáz.

"Attól még lehet valakinek az unokája az “élete értelme”, - mondjuk jó szar élete lehet, ha ez az egyetlen értelme, de hagyjuk! - hogy nem bújócskázik, vagy fogócskázik vele"

De akkor mi a f*szt akar csinálni egy gyerekkel? Ülni és nézni? Ha ő is felnevelt egy-két gyereket, talán csak fel tudja találni vele magát, ahhoz nem kell ovónőnek születni.

De ez a szöveg, amit itt toltok, hogy egy nagyszülő attól még szeretheti az unokáját, hogy nem nagyon akár vele lenni, meg nem akarja vele játszani, nem akar neki sütni-főzni, nem akar egy fél órát se vigyázni rá, mert az fárasztó, hiszen ő dolgozik... Hát akkor mit akarnak ezek a nagyszülők csinálni tulajdonképpen az unokájukkal, miben nyilvánul meg a nagy szeretet, mi a kapcsolat egyáltalán köztük?

2021. szept. 12. 20:40
 122/134 anonim ***** válasza:
44%

121-es:

a) annak idején ő is le lett valakinek passzolva.

b) nem akarta a gyerekét, csak "Úristen, miccónak a faluba?" alapon megszülte, amúgy soha életében nem akart gyereket. Nem túl bonyolult famíliákban előfordul.

c) eleve szar a kapcsolat a saját gyerekkel

d) ilyen karrierista pszichiáter, orvos, stb., akinek csak a karriere a fontos-pár ilyen családot kifogtam, ahol a nőnek a saját kniézetén meg a melóján felül soha se volt fontos semmi, a gyerekeiről 0-20 éves korukig 1-1 mondatot, ha beszélt/fő.-

2021. szept. 12. 21:01
 123/134 anonim ***** válasza:
44%
e) fingjuk sincs arról, hogy mit akarnak, mert ők sem voltak szeretve
2021. szept. 12. 21:07
 124/134 anonim ***** válasza:
95%

"De akkor mi a f*szt akar csinálni egy gyerekkel? Ülni és nézni? Ha ő is felnevelt egy-két gyereket, talán csak fel tudja találni vele magát, ahhoz nem kell ovónőnek születni."

De ez is le volt írva, egyrészt fiatalabban könnyebb, másrészt most komolyan, nem tudom, ki hány éves, én 32. Ha nekünk adtak egy darab papírt, elvoltunk. Hajtogatás, amőba, torpedó, ország-város...

2021. szept. 12. 21:08
 125/134 anonim ***** válasza:
79%

Ó ezaz, ez a kérdés is átment "mocskoljunk mindenkit és találjunk ki mindenkinek elmebajt meg szar gyermekkort, aki nem a mi purdénk szopkodja és akinek nem a mi ivadékunk körül forog a világ" - ba.

Undorítóak vagytok és undorító, hogy ezt a fertőt adjátok tovább is.

2021. szept. 12. 21:32
 126/134 anonim ***** válasza:
47%

Na, pont erről beszéltem, 125-ös.

Abszurd, hogy "purdészopkodásnak" számít, ha egy nagyszülő foglalkozik az unokájával.

2021. szept. 12. 21:37
 127/134 anonim ***** válasza:
79%
123-as: Legtöbb mai gyereket sokkal nehezebb lekötni, mert kezükbe van adva a tablet, oszt jó napot. így ha kezükbe nyomsz egy ceruzát, sokaknál meg is áll a világ. Vannak persze, akiket normálisan nevelnek és nem kötekednek pl. a palacsintatészta vastagságán, vagy tudom is én min.
2021. szept. 12. 21:46
 128/134 anonim ***** válasza:
0%

"nekünk adtak egy darab papírt, elvoltunk. Hajtogatás, amőba, torpedó, ország-vár"

Tehát ekkor veled soha nem játszottak a nagyszüleid, vagy mi?

2021. szept. 12. 21:50
 129/134 anonim ***** válasza:
87%
De, ezt játszottuk.
2021. szept. 12. 22:14
 130/134 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon koszonom,vegre egy ertelmes ember. Hiaba lettem lepontozva, en vagyok az egeszseges lelkuletu, az biztos.

Aki, olyanokar ir, hogy " rohadj meg a gyerekeddel", meg purdeszopkodas( ez a kifejezes nem letezik, csak az o fejeben), az sulyosan elmebeteg, jobb esetben csak beteg lelkuletu ember.

Az en csaladomban a szeretet a normalis a csaladtagok kozt, az egymas fele fordulas, egymassal ido toltes... azt hiszem ez a normalis, es nem en vagyok a beteg, mint aki itt a sajat gyereket es csaladtagjait is utalja.

Es valo igaz, hogy vegulis miben nyilvanul meg a szeretet az unoka fele????

Ha se kozos idotoltes, jatek stb. Semmi nincs? Az a szeretet, ami semmiben nem nyilvanul meg, csak szavakban, az nem letezik ugyebar. Ez olyan, mint amikor egy ferfi mondja, hogy de szeretlek, pedig nincs mogotte semmi. Akkor is azt feltetelezed, hogy az illeto szeret, csak az egegyadta vilagon nem mutatja ki sehogy?!? Persze eleg, ha mondja ugye, biztos ugy van. Az ilyen embert el kell kuldeni a busba.

Reszemrol lezartam.

Kivanok az ittlevoknek egy szeretetteljesebb csaladi osszefonodast, bekesebb legkort, mint ami naluk van, es ne feltetlen ellensegkent tekintsunk a masik emberre.

2021. szept. 12. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!