Miért lettek ma ilyenek a nagyszülők?
Persze tisztelet a kivételnek!! Nem általánosítás de sok ilyet látok.
Az unoka teher, ne jöjjön ne nyaraljon itt nem vigyazok rá mit kèpzel....
mondja ezt legtöbbször egy olyan nagyi, akinek a most 25-30 éves gyereke az egész nyári szünetet anno a nagyinál töltötte. Két másik unoka tesoval együtt. Vagy ez ilyenkor feledésbe merül? Miért változtak meg ennyire az emberek? A mentalitás?
41 én is hasonlóan vagyok megoldom igyis, de bánt azért. Én w másik irányba nem így álltam hozza segítettem szaladtam bármi volt, bármi kellett. Aztán ha nekem kellene valami már valahogy nem ér rá, nem jó így nemjo úgy.
O
1. Valoban aktivak meg 50-60 evesen, es dolgoznak. Nekik is kell a pihenes.
2. A szulok elegge liberalisan nevelik a gyereket, ami a nagyi nevelesevel lehet eppen szembemegy, es nem akarja hallgatni 1 heten keresztul a gyerek nyivakolasat. Meg ugyis vita lenne, hogy ezt engedi, azt nem...
3. Mit csinal szabadidejeben a mai gyerek? Telefonozik vagy leul a szamitogep ele, nem lehet veluk mit kezdeni.
4. Valoszinuleg mar nincs is olyan erős kapocs nagymama, szülő, gyerek között, mint regen, amikor minden vasarnapi ebedkor osszegyult a csalad... Legalabbis en igy látom, mindenki el van foglalva a sajat eletevel, es ez nem csak a nagyszülők hibaja. Ha egesz evben ra se nyitjak az ajtot, akkor miert pesztonkazza az unokat?
Azert altalanositottam, mert maga a kerdes is az, nyikvan vannak meg hagyomanyosan mukodo csaladok is.
43, hát akkor ha neki kell segítség neked sem lesz jó. ennyi
kár elvárni amugy. amúgy tényleg érdekes hogy nagypapakat soha senki nem veszi elő. mintha a gyerekre vigyázáshoz csak a nők lennének alkalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!