Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tehet fel a gyermekről képet?

Tehet fel a gyermekről képet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy ma volt a gyermekem születés napja, apukával szét mentünk viszont együtt ünnepeltük meg hármasban.. Vele azért lett vége mert drága anyós és após addig áskálódott hogy szét szedtek minket, az unoka nem is érdekelte eddig sem őket, és én is úgy vagyok hogy ezek után ne is érdekelje..nagyon kevés képet osztok meg a gyerkőcröl, apuka sem szereti.. És akkor jött az hogy ma a semmiből tele rakta a Facebook-ját úgy hogy ők a legjobb nagyszülők meg ő a mama papa mindene.. Lehet ezzel mit kezdeni?? Nagyon nagyon idegesít, mert ebben is jobban azt látom hogy direkt azért csinálja hogy idegesítsen engem, meg látják hogy el kezdtük javítani a kapcsolatot az apukával és ez zavarja őket. Negatívot nem kérek.. Köszönöm..
2021. aug. 27. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
ha te nem akarod hogy a gyereked képe fent legyen az interneten, a te és a gyerek(!!) beleegyezése nélkül, akkor ne hagyd. én se hagynám
2021. aug. 27. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezdtétek javítani, akkor csak finoman, nehogy célt érjenek.

Talán úgy, hogy csak rákérdezel apukánál, hogy őt nem zavarja e, mert úgy tudtad ő sem szereti és ha már a kapcsolat javításán dolgoztok, akkor szeretnéd tudni, hogy mi a jelenlegi álláspontja erről is pl. Csak okosan, drukkolok. 😉

2021. aug. 27. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nehéz kérdés.

Én nem ellenzem, hogy a nagyszülők feltegyenek egy-egy képet ritkán az unokáról. De azt gondolom, előtte illik megkérdezni a szülőt, jelezni neki a szándékot.

Ha megkérdezne, engedném, de ha nem, akkor jelenteném a képet.

2021. aug. 27. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek.. Nem tudom mi tévő legyek, ők nem tudtak róla hogy mi el kezdtük ki javítani amit ők rendesen elbas*tak, ez csak most tudatosult nekik, gondolom így próbálnak megint el söpörni az útból. A Facebookon van egy olyan hogy be lehet jelenteni hogy ha 13 év alatti gyeremek, én vagyok a szülője és nem engedélyeztem a képet.. Ezt próbálom most..
2021. aug. 27. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó, csak előbb apukanak jelezd, hogy figyi, bocsi és lehet sértődni fognak, de ugye anno ketten úgy beszéltétek meg, hogy ne legyen kép kitéve.

Ha nem szólsz, ellened fordíthatják. Menj elébe és szólj, hogy figyu nem ellenük van, de te hiába is kérnéd, tudja ő is, vagy kérd meg apukát szóljon nekik. Csak kedvesen és rafkósan. 😉

2021. aug. 27. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelented a képet fb felé aztán intézkednek.
2021. aug. 27. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
24%

6-oska!

Hetek óta próbálok leszedetni egy képet, még mindig fent van, mert hiába kérem hogy töröljék, szerintük nem sért szabályt, az nem számít, hogy nem egyeztem bele a kép feltevésébe :D Szóval ennyit róluk

Kérdező!

Ne legyél már ennyire tutyimutyi! A TE gyerekedről van szó! Csak a Te engedélyeddel tehetnek fel róla képeket! Állj a sarkadra!

2021. aug. 27. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!