Az egyik nagyim elottunk lévő hazba lakik es neha nagyon idegesitő. Most is aludtam és felkeltett 6kor a nagy beszélésével anyához átjött mielőtt ment dolgozni. Hülyeségekkel meg sokszor is átjön. Már nagyon ideges vagyok néha. Ti is azok lennétek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 16:05
11/19 anonim válasza:
Megértem, hogy nem esik jól, ha reggel 6-kor hangoskodik nálatok. Intelligens ember tekintettel van a másikra, és felméri, hogy mi fér bele a kulturált kapcsolattartásba (ez konkrétan nem). Megpróbálhatsz erről beszélni vele és anyukáddal, lehetőleg nyugodt hangon, de eléggé kétesélyes, hogy változik-e valami. Ameddig nem állsz a magad lábára, sajnos ki vagy szolgáltatva ebből a szempontból annak, akivel élsz. Ettől nyilván nem lesz normális, amit csinálnak, és magam sem értek egyet az "ameddig az én kenyeremet eszed" jellegű érveléssel, de a realitás az, hogy vagy megértik a problémát és jóindulatúan tekintettel vannak rád, vagy a fene megette.
12/19 anonim válasza:
Esetleg elmondhatnád neki azt is, hogy ez zavar téged, nem csak annyit, hogy "mizu". Megértem, hogy nem kellemes, amikor reggel 6-kor felkelt valaki, de ezt meg lehet beszélni, nem kell rögtön rohanni és kiírni ide.
A kommunikáció a kulcs.
13/19 anonim válasza:
Inkább örülj neki hogy van még nagyanyád, majd fogod bánni hogy így beszéltél vele ha már nem lesz. Elkényeztetett kis liba..
16/19 anonim válasza:
Amúgy ne hogy már egy 21 éves azért sírjon hogy 6órakor felkell kelnie , jaj mi baja lesz? Ha majd dolgozni fog menni akkor hamarabb kell majd kelni....
18/19 anonim válasza:
Szerintem próbálj vele beszélni. Itt nem érdemes panaszkodni, mert idejön a sok ötkor kelő melós rinyálni, hogy neki is szar, neked is legyen az.
19/19 A kérdező kommentje:
Jó csak gondolj már bele mindennap?! Plusz ha valami sűrgőst akarnál anyaddal megbeszélni nemlehet mert mindig foglalt ilyenkor.
2021. aug. 23. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!