Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan tanuljam meg kezelni?

Hogyan tanuljam meg kezelni?

Figyelt kérdés

A nagypapám sajnos eléggé nárcisztikus, rosszindulatú személyiség.

Állandóan neki kell lenni a középpontban, csak vele lehet foglalkozni. Ha bárki a családból más programot szeretne csinálni, akkor már az rossz, gonosz emberként van beállítva. Mindenki fél tőle a családból, így rajtam kívül még senki nem mondta el neki a véleményét.

Én elég messze lakom tőle, de igyis minden második hétvégén ott vagyok, segítek neki.

De így is azt szoktam kapni, hogy “kár volt téged felnevelni”

Feszültséget szít a családban, mindig a másik embert szidja a másiknak, neki meg a szemében nyal és fordítva.

Állandóan sajnáltatja magát, sir..

2021. aug. 4. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

El kell fogadni, amilyen és nem kell reagálni semmi negatí mzdulására.

Fapofa.

2021. aug. 4. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy rokonok vagytok, nem muszáj elviselned. Nem értem az embereket. Tűrnek, nyelnek, idegeneknek panaszkodnak, de gyengék ahhoz, hogy megszakítsák a kapcsolatot velük? Mi károd származna belőle. Megsúgom: semmi.
2021. aug. 4. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a mondatnál közöltem volna vele h akkor segítsen neked az akit szerinted érdrmes volt felnevel.

Aztán leléptem volna.

Mo a francért mész hozzá.

Házhoz jársz a pofonért.

Minek?

2021. aug. 4. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell oda menni. Ennyi.
2021. aug. 4. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el amennyire lehet.
2021. aug. 5. 03:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Tagadd ki. Miért akarod kezelni, és azt sugallni, hogy rendben van amit csinál? Be kell neki olvasni, és többé nem beszélni vele.
2021. aug. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!