Nos,ma a nagyapám nagyon fura dolgot mondott nekem..azt mondta jó nagy a ...finoman szólva hátsó részem,én meg megijedtem és egyszerre szoknyát húztam,most már kezdek félni előtte elmenni mert most már tudom hogy aakkor eddig is engem nézett...
A nagyanyám is hallotta rá is szólt hogy hogy mondhat ilyent az unokájának...
De nem csak velem volt ez a nagyanyámnak múltkor azt mondta nem baj ha ki van a melle...
Eddig is csinált fura dolgokat(ez most nem lényeg) de azérr ilyet még nem mondott soha
Mindenképp mondd el ezt valakinek, szüleidnek, stb. De semmi esetre se érezd magad kellemetlenül, ha legközelebb ilyet hallassz tőle akkor mondd meg hogy ezt mégis hogyan gondolja. Vagy esetleg zavarja? Ha úgy visszaválaszolsz neki, akkor talán nem folytatja tovább.
2021. júl. 20. 19:03
2/9 anonim válasza:
Álmodj királylány!
2021. júl. 20. 19:07
3/9 anonim válasza:
Jézusom... Attól, hogy valaki megjegyzi, hogy dagadt nagy nagy a segged, még nem pedofil és hidd el, nem téged bámul egész nap. Rinya helyett inkább sportolj.
2021. júl. 20. 19:11
4/9 anonim válasza:
Magyarán nagyapád kövérnek tart. Ez még nem szexuális zaklatás.
2021. júl. 20. 19:27
5/9 anonim válasza:
A "fura" dolgoknak inkább lehet jelentőségük.. már ha leírod neked mi a fura.
2021. júl. 20. 19:28
6/9 anonim válasza:
Na és? Nekem meg bátyám dörgöli az orrom alár, hogy meghíztam/nagy a seggem/stb.
Nagyapádnak szemet szúrt, hogy nagy a valagad. Lépj túl rajta.
2021. júl. 20. 19:39
7/9 anonim válasza:
Fogyozni kéne lehet arra célzott.
2021. júl. 20. 21:32
8/9 anonim válasza:
Ebből nem kell mindenfélére következtetned csak megjegyezte ennyi, ez nem e azt jelenti hogy folyton téged néz meg lehet hogy dicséretnek szánta nem bántásnak
2021. júl. 21. 04:29
9/9 anonim válasza:
Hűha! A nagyapád közölte, hogy nagy a valagad, te meg egyből arra következtetsz ebből, hogy szexuális zaklatás áldozata vagy.
Valószínűleg csak arra gondolt, hogy ne zabálj annyit vagy próbálj meg edzeni!
Nekem a 85 éves nagypapám mondta múltkor a 30 éves öcsémnek, hogy szép kockás hasa lett. Nem hiszem, hogy ráizgult az öreg a tesómra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!