Az a gyakoribb, amikor több unoka esetén a nagyszülőknek van kedvenc unokájuk, vagy az, amikor mindegyiket egyformán szeretik?
Apai ágú nagyszüleimnél volt kedven: az unokatestvérem. Viszont ő eleve úgy lett nevelve, hogy ő a világ közepe. Ez felnőttként is megmaradt benne. Hízelkedős és kétszínű, hatalmas hazudozó. Ő volt a kedvencük. Amikor nagyapám meghalt, unokatesóm a sok dologért hálája jeléül egyszer sem ment be hozzá a kórházba. Én minden alkalommal. A nagymamát is körberajongta mert ajnározta hogy ő a legszebb a legügyesebb az mindenható. Őt is nagy ivben lesz..a amikor szüksege lett volna a segitsegére, vagy a jelenlétére.
Anyai agú nagyszüleimnél sosem volt ilyen megkülönböztetés. Mindannyia ugyanannyit kaptunk mindenből. Egyszer sem ereztük hogy egyikünk a kedvenc, a többiek pedig mellőzve vannak. Anyai agú nagyszüleim igazságosak voltak.
Edfigi tapasztalatom az hogy van kedvenc.
Az én nagyimnak is volt. Anyósoméknak is van. A férjem nagyijának is volt.
Anyumnak egyenlőre csak az én gyerekeim az unokái (5 éves és 1 éves ikrek) náluk egyenlőre méwg nincs különbség téve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!