Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám megtudta, hogy...

Nagymamám megtudta, hogy meleg vagyok, most nem áll szóba velem és azt mondta, nem tehetem be a lábam hozzá - mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleimmel is nagyon csúnyán beszélt, hogy keresztény ember létükre hogy nevelhettek egy ilyen selejtet, mint én :(

Olyanokkal tömi anyukám fejét, hogy ördögűzőt kéne hívni, mert csak a megszállottak lesznek homoszexuálisok.

2021. jún. 8. 18:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd rá, nem tudsz semmit sem csinálni. Ha te vagy az egyetlen unoka, vagy az egyetlen fiú, vagy a legkisebb... akkor úgyis megbékél majd. Ha meg nem, hát ez van. Kapsz még majd durvábbakat is a szexuális orientációd miatt.
2021. jún. 8. 18:30
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Keruld el a tovabbiakban. Majd amikor pelenkazni kell meg bevasarolni neki, akkor lehet mondani hogy na mama, a megszallott selejt most szepen elmegy, maga csak fekudjon tovabb nyugodtan.
2021. jún. 8. 18:34
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Ignoráld.
2021. jún. 8. 18:36
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Semmit nem kell tenned, pont elég, ha hallgatsz rá, és nem mész hozzá többet.
2021. jún. 8. 18:37
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell emiatt kellemetlenül érezned magad. Nagymamádnak meg hagyj időt. Nem hinném hogy a kis unokája nem fontos neki csak a hit szemellenzővel. Gondolom öröm könnyes volt a szeme a közös cuki élmények közben mikor még gyerek voltál. II. János Pál is elfogadta a melegeket. De amúgy írom ezt úgy, hogy ateista vagyok.
2021. jún. 8. 18:38
 6/23 A kérdező kommentje:
Én meg tudok lenni a mamám nélkül, eddig is csak kb. havonta láttam, de azt nem akarom, hogy a szüleimmel is összevesszen miattam. Nekik úgyis épp elég nehéz elfogadni, hogy ilyen vagyok.
2021. jún. 8. 18:40
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem miért zavar valakit, hogy más kivel éli a szexuális életét.... Hollandiában élek, ma épp egy KATOLIKUS általános iskolán láttam kitéve a szivárvány zászlót. Bár azok után, hogy tavaly ugyanezt a katolikus TEMPLOMON láttam, még se lepődtem. Bakker, ez az elfogadás.
2021. jún. 8. 18:44
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Minden csoda 3 napig tart. A mama kiadja magából, de aztán megy tovább az élet.
2021. jún. 8. 19:02
 9/23 anonim ***** válasza:
12%
Adom a 2. válaszolót.
2021. jún. 8. 19:19
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy valaha elfogadna engem, 76 éves keresztül ebbe nevelték bele, hogy a melegek a társadalom legalja... De akkor sem akarom, hogy miattam a szüleimmel is bunkó legyen.
2021. jún. 8. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!