Vannak olyan életbölcsességek melyeket a szüleitektől, nagyszüleitektől hallottatok? Mondanátok néhányat?
50. Valaszolonak: Sajnalom, hogy ilyen uzenet jott az Anyukadtol.
Apum mindig arra nevelt, hogy minden eloleny es minden ember megerdemli, hogy turelemmel es tisztelettel banjunk veluk es erre o is peldat mutatott, tenyleg mindig. Nagyon szeretetremelto es jambor ember volt.
Es sokat mondogatta, hogy hallgassak Anyara.
Anyukam nagyon onzetlen es vicces volt.
Kicsi koromban,mikor makrancoskodtam, ilyeneket mondott, hogy amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kisgoncolnek. De mindig olyan kedvesen.
Volt, hogy azt mondta vagy vlm ilyesmit, hogy Lanyom,te meg kidobod a babat a furdovizzel. Ezt nem ertettem, de elmagyarazta, hogy hirtelen hebehurgyan dontottem vlmben es hogy meg ernem kell, hogy ezeket atlassam.
Azt is mindig mondta, hogy nincs tokeletes ember es hogy aki nem esik el, az nem tanul meg biciklizni.
❤️
Minden vitában két álláspont létezik:
a téves és az enyém.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!