Olyan könyveket szeretnék olvasni amik az életröl tanítanak. Meg hasznos tanulni lehet belőle úgymond életbölcsességeket :D Tudnátok írni párat?
Ilyen Szabó Péter motivációs könyv nem érdekel.Szerintem ő csak egy szélhámos.
De valami olyasmit szeretnék olvasni ami tényleg hasznos jó kis olvasmány.
Miket ajánlanátok?
Minden könyvben van valamilyen életbölcsesség, csak meg kell érteni a másod- és harmadlagos jelentését is :D
Szabó Pétert és Lippai Mariannát kerüld el messziről, meg úgy az összes motivációs előadót és a könyveiket.
Nem tudom, milyen könyvre gondolsz pontosan, pl szépirodalmi is jöhet, vagy szakirodalom inkább, rövid vagy több száz oldalas, de én Petőfitől az Apostolt ajánlom. Nagyon elgondolkodtató a könyv, rövid és verses (ha az nem baj).
Elsőnek köszi :)
Vagy esetleg ilyesmi témáju filmeket is ha tud valaki az is jöhetne.
Pl életre valók az nagyon tetszett.
Hmmm,;Dan Millman A békés harcos útja trilógia(,van film is).
Deepak Chopra könyvei(?)
Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is
Eckhart Tolle: A most hatalma
Útmutató a megvilágosodáshoz
Baranyai Csaba: Vissza a jelenbe
Karan Bajaj: A kereső
Az elégedetlenek jógája
Lynn W. Andrews: A Varázslóasszony legendája
Beavatás a Nőiségbe
Körmendi Nóra: Az utolsó mester
Mátrai Vanda: Álomkatalógus
Richard Bach: Jonathan, a sirály
Teng Ming-Tao: Taoista történet
A Harcosok Klubja c. könyv (Chuck Palahniuk) ilyen. Üzenete, kritikája, még ma is aktuális teljesen.
Wass Alberttől a 13 almafa, és annak a folytatása az Elvásik a veres csillag is tanulságos. A benne szereplő embertípusokban mindenki ráismer 1-2 ismerősére. A közhiedelemmel ellentétben nem "nácifasiszta" író.
Talán még az Amerika Pszicho (Bret Easton Ellis) is ide sorolható.
"amik az életröl tanítanak. Meg hasznos tanulni lehet belőle úgymond életbölcsességeket"
Ezeknek a feltételeknek 100%-ban egy könyv felel meg: a Biblia. Olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!