Miert kell azon megsertodni, ha megkerem, hogy ne beszeljen ertetlenul a gyerekhez?
most verig van sertodve
ok. akkor ez pipa, hátha nem megy többet
Arról nem tehet vki, ha pöszén beszél. És, ha gügyök, miért baj az? Sok gyermek felnevelkedett már, es okos emberek lettek ettől függetlenül.
Idős ember. Addig örülj, amíg meg tudja ismerni a gyermeket a dédijét. :-)
a pöszeség miatt szerintem se szabad bántani, de az alvó babát azért ne rázogassa a kocsiban, pláne, ha az anyja erre megkéri
azért is se, mert az álmaiból felvert gyereket nem az öregasszonynak kell majd visszaaltatni.
Eszembe juttatod Sarah Cohen-Scali Max című könyvét... :D Ott volt ilyesmi, hogy ne gügyögjön a gyereknek, mert belőle bizony német katona lesz.
Egyébként szerintem ne kapd fel ezen a vizet. Kedveskedni akar csak.
eldönti a szülő, hogy hogyan neveli a gyerekét
Szerintem meg nevetséges, hogy néhány szülő szabálykönyvet ad a gyerekhez minden családtagnak, ismerősnek. Én nem gügyögtem, de semmi baja nem lett a lányunknak, hogy a nagyszülők igen. Vihar a biliben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!