Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Másnak sincsenek nagyszülei?

Másnak sincsenek nagyszülei?

Figyelt kérdés
Mindig hülyének néznek, amikor megtudják, hogy mind a négy nagyszülőm elhunyt.

2021. jan. 17. 09:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én 15 éves voltam, amikor az utolsó meghalt. Mondjuk nagy drámát nem éltem meg emiatt, mert egyikükkel sem volt túl jó a kapcsolat.
2021. jan. 22. 12:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nekem mind a 3 nagyszülőm él, egy meghalt születésem előtt, tehát még egyet sem vesztettem el. Egyedül a dédnagynéném ismertem a déd szülői generációból aki 5 éves koromban halt meg, van még egy nagy-nagybátyám, és három nagy-nagynéném a nagyszülői generációból.

Augusta Bunge története már érdekesebb a 7 generációjával

1 hónapos újszülött, 15 éves anya, 33 éves nagyanya, 52 éves dédanya, 70 éves ükanya, 89 éves szépanya, 109 éves ősanya. Így ő lett a legfiatalabb ősanya. Én nem ítélem el azt aki szinte még gyerekként lesz szülő, ez nem feltétlenül felelőtlenség, mert ha jól csinálja ez egy csodálatos dolog.

2021. jan. 29. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!