Másnak sincsenek nagyszülei?
4 dédszülőmet is ismertem. Tök jó dolog a gyereknek a nagyszülők.
Hány éves vagy?
Mennyi idős vagy?
Én 26 voltam, amikor az utolsó elhunyt (akivel nem tartottam a kapcsolatot, vagyis ő velem fel se vette) és 23, amikor az utolsó apai nagyszülőm is elhunyt (akik viszont neveltek).
De 2006-ban és 2008-ban mentek el a Nagypapák, 14 és 16 voltam.
Hány éves vagy, hogy ezen csodálkoznak?
Nincsenek. A két papám már a születésem előtt meghalt. A két mamámat ismertem, de az egyiket csak párszor láttam, a másikat sokszor, de nem volt ilyen igazi mama, és meghalt amikor 7 éves voltam. Nálunk a max. életkor eddig 59 volt.
Nagyon irigylem azokat, akiknek vannak igazi nagyszülei. A barátomnak még mind a négy él, már 90 körüliek. De ő a dédszüleit is ismerte, több, mint 100 évig éltek.
Már nincsenek, de 46 éves vagyok. Kb 10-15 évvel ezelőtt mentek el. Egészen 32 éves koromig mind a négy megvolt. 24 éves koromig a dédapám is élt.
Mostanában sokat gondolok erre, mivel elég idős koromban születtek a gyerekeim (a legfiatalabb 40 éves koromban), és sajnálom őket, hogy nemhogy a nagyszüleik nem fognak sokáig élni (most még van nekik mind a négy), de mi sem. Az én apám még jó egészségben van 46 éves koromban is; a gyerekem apja (azaz én) már régen föld alatt lesz, mire a gyerek 46 éves lesz.
Manapság mindenki azt tanácsolja, hogy ne vállaljanak a fiatalok gyereket 30 év alatt. Szerintem a fentieket is át kellene gondolni mielőtt erről dönt az ember.
6 éves koromra, mind a négy nagyszülőmet elvesztettem.
23 éves koromra a szüleimet is.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!