Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Túlreagàlom vagy jogos az...

Túlreagàlom vagy jogos az elképzelésem?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. O eddig a nagymamajaval lakott.

Mivel mar 76 eves a mamaja igy csak a folyoson voltunk nala szenteste fel orat. Vittunk neki ajandekokat jopofiztam vele stb. Persze mindezt maszkban. A 1,5meteres tavolsagot tartva.

Erre tegnap amikor dolgoztam olyanokat mondott a pasimnak,hogy ugy alltunk ott mint 2 faszent meg sem fogtuk egymas kezet. Mi ketten is tavolt alltunk egymastol nem csak tole tartottuk a tavolsagot es hogy o ugy latja nincs minden rendben koztunk. Mar nem szeretjuk egymast?!

Persze amikor en ott voltam szot se szolt errol.

Ha a kepembe mondta volna mindezt akkor azt mondom oke mondja el ugysem igaz.

Soha nem szerettunk még ennyire senkit,mint egymast.

En vagyok az elso akivel osszekoltozott eleteben.

De hogy mindezt a hatam mogott tette amikor tudja ,hogy dolgozok es ugysem hallom az zavar leginkabb igazabol.

Parom mondta,hogy azt mondta neki erre valaszul,hogy sosem szeretett még ennyire senkit. Meģ h nem kell kombinàlni.

Erre azt mondta,hogy "jó,én ennek csak örülNÉK,ha így lenne"

Szerintetek is szànalmas? Vagy csak èn reagàlom túl?

Kedves sincs hozzà menni màr a folyosora sem...

2020. dec. 29. 09:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Azt értem hogy a nénivel tartottátok a távolságot. De egymással minek? Otthon se mentek egymás közelébe? Nekem is fura lett volna, azt gondoltam volna haragban vagytok. Pedig nem vagyok idős....
2020. dec. 29. 11:19
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Kettőtök közül te vagy a szánalmas kérdező, szerintem nem kell még jobban megmagyarázni, miért.
2020. dec. 29. 11:29
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Kerdezo, csak ugy arad beloled a gonosszsag! Undorito vagy!
2020. dec. 29. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
66%

szerintem a nénivel semmi baja, én is ezt gondoltam volna a helyében

de veled nagy gondok vannak, ha ebből ekkora ügyet csinálsz

2020. dec. 29. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon túlreagálod!

Semmi rosszat nem mondott, csak úgy mondott valamit. A párod pedig elmondta, hogy mi van, és ő erre pozitívan reagált.

Szerintem te totál bizonytalan lehetsz a kapcsolatodban, ha egy öreg néni ártatlan megjegyzése ennyire kiborít.

2020. dec. 29. 11:32
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Szex is másfél méterről megy? A mamának van a legtöbb esze a társaságból.
2020. dec. 29. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen, azt nem értem én sem, hogy ti minek tartottatok távolságot? Lehet én vagyok már "öreg" ehhez 35 évesen, de egymást nem kerüljük ki a férjemmel, szex sem 1,5 méterről és maszkban van.
2020. dec. 29. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Bolhából csinálsz elefántot.. olyan vagy mint aki titkol valamit.

Teljesen egyetértek #5 válaszával.

2020. dec. 29. 13:14
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Kozel 7 eve vagyok a GYIK kozosseg tagja, de ennel izlestelenebb kerdest meg nem olvastam.
2020. dec. 29. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
"Elsonek uzenem ,hogy azert van a tavolsag meg maszk,mert o fel es mi tiszteletben tartjuk. O elhiszi ezt az egeszet...." Na akkor a nagyinak tényleg több esze van mint neked, kérdező.
2020. dec. 29. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!